transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2014

Hornbach Brasov - 4 milioane de vizitatori si bon mediu de 160 de lei in 2013

Hornbach Brasov - 4 milioane de vizitatori si bon mediu de 160 de lei in 2013

În cei 5 ani de la deschiderea magazinului din Brasov, Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, a înregistrat un număr total de cca. 4 milioane de vizitatori, în timp ce cosul de cumpărături a ajuns la o valoare medie de cca. 160 de lei în 2013.
     
„Încă de la deschiderea din 2009 am avut încredere că magazinul din Brasov va avea un real succes, iar cifrele înregistrate după cinci ani de la inaugurare ne reconfirmă acest lucru. Zilnic, Hornbach Brasov are un trafic de aproximativ 2.500 de persoane, mare parte dintre acestia devenind si clienti, iar valoarea medie a cosului de cumpărături a atins aproximativ 160 de lei în 2013”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit afirmatiilor sale, în cei cinci an de la deschidere, numărul de vizitatori, dar si de cumpărători ai magazinului a crescut cu cca. 10% anual.

În ceea ce priveste cele mai căutate produse în rândul brasovenilor, materialele de constructii si produsele de grădinărit se află pe prima pozitie, iar departamentele de Grădină si de Drive In sunt cele mai vizitate. Astfel, în topul produselor cel mai mult cumpărate se află: cărămida, pavajul, adezivii pentru constructii, produsele din lemn (scândură, lambriu, dusumea), precum si plante de interior si exterior.

„Zona de Drive In este cea mai frecventată de către clientii din Brasov deoarece acestia pot găsi aici o gamă diversă de produse necesare pentru toate proiectele lor.

În plus, clientii au avantajul de a achizitiona marfuri voluminoase pe care le pot încărca direct în masina personală, sau în cele puse la dispozitie de Hornbach”, a spus, la rândul său, Ovidiu Ifrim, Directorul Magazinului Hornbach Brasov.

Zona Drive In din Hornbach Brasov ocupă un spatiu de 8.000 mp unde pot fi găsite până la 2.000 de produse, toate la preturi mereu mici, printre care se numără tuburi de canalizare si drenaj, membrane hidroizolatoare, polistiren extrudat, acoperisuri, materiale diverse la sac, tencuieli, mortare, lambriuri, cherestea uscată si verde, dusumele, plăci de lemn si gipscarton, izolatii, cărămizi si blocuri BCA, dale, pavaje, diferite tipuri de nisip sau pietris, etc. De asemenea, Hornbach oferă un pret si mai avantajos pentru cei care cumpară un palet complet, acestia beneficiind de pretul „Profi” semnalizat astfel în magazine.

În acelasi timp, zona specială de grădină, cea de-a doua atractie în rândul brasovenilor, se întinde pe o suprafată de aproximativ 5.000 mp, punând la dispozitia clientilor atât un spatiu interior unde pot fi găsite plante de interior, seminte, unelte, etc., cât si unul de exterior unde se află plante de exterior, mobilier de grădină, fântâni si alte decoratiuni speciale. De asemenea, tot în zona de grădină sunt cuprinse si toate articolele ce tin de partea tehnică – sisteme de irigatii, masini de tuns iarba, diverse unelte etc.

Pe lângă calitatea si diversitatea produselor, un alt motiv pentru care brasovenii aleg Hornbach pentru realizarea proiector de constructii si amenajare este reprezentat de serviciile speciale de care dispune retailerul.

”În ultima perioadă, tot mai multi brasoveni acordă o importantă deosebită serviciilor oferite de magazinele de bricolaj. Chiar dacă pretul este si el foarte important, serviciile puse la dispozitie au un impact pozitiv pe termen lung”, a mai spus Ovidiu Ifrim.

Conform reprezentantului Hornbach, serviciul la care apelează cel mai des brasovenii este cel de montaj, deoarece îsi doresc lucrări durabile si bine realizate de mesteri profesionisti. În plus, montajul realizat de mesterii Hornbach au o garantie de 2 ani, ce garantează calitatea lucării. si serviciul de transport este foarte des solicitat de clientii brasoveni. Acestia pot închiria, contra cost, camionete mici cu sau fără sofer, sau camionul de mare tonaj dotat cu liză si rampă. În plus, în mod gratuit, pot apela la remorcile Hornbach pentru a transporta produsele achizitionate.

De asemenea, magazinul este unul accesibil pentru oricine, fiind usor de vizitat atât cu mijloace de transport în comun, cât si proprii. 

Magazinul Hornbach din Brasov, inaugurat în martie 2009, este cea de-a treia locatie a retailerului ce detine acum 5 magazine pe plan local. Cu o suprafată totală de 22.500 de metri pătrati, Hornbach Brasov a necesitat o investitie de 19 milioane de euro, ce a fost absorbită de achizitia terenului, constructia magazinului, stocul initial de marfă si nu în ultimul rând de trainingul angajatilor.

„Conform studiilor interne, Hornbach se află pe prima pozitie în preferintele clientilor atunci când vine vorba de sortimentatie, raport calitate - pret, produse calitative si mai ales consiliere profesională. Acesta este si motivul pentru care am investit în trainingul tuturor angajatior, asigurându-ne că acestia pot oferi sfaturi utile clientilor, indiferent de nevoile lor”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Astfel, toti angajatii au beneficiat de training-uri standard, precum cele specifice de produs, cât si cele privind tehnici de vânzare si consiliere. În plus, pe lista scolarizărilor se află si cele specializate pe domenii precum acvaristică, sanitare, constructii etc., sau cele pentru obtinerea de autorizatie de conducere motostivuitor.

“În ceea ce priveste planurile de viitor, ne dorim o crestere treptată de la an la an a numărului de clienti si, de asemenea, să rămânem în continuare principala optiune a acestora atunci când vine vorba de proiecte de constructii, renovări si amenajări”, a mai spus Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, pe toată perioada lunii Martie, în magazinul din Brasov, clientii vor putea sărbători cei cinci ani de prezentă a Hornbach în regiune la o serie de evenimente speciale.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 141 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar