transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2013

Hornbach Holding AG - afaceri de 3,23 miliarde euro in anul financiar 2012 - 2013

Hornbach Holding AG - afaceri de 3,23 miliarde euro in anul financiar 2012 - 2013

Hornbach Holding AG, unul dintre principalii operatori de magazine de bricolaj din Europa, a înregistrat o creştere uşoară a cifrei de afaceri aferente anului financiar trecut. Astfel, business-ul concernului pe perioada 1 martie 2012 - 28 februarie 2013 a crescut cu 0,8%, la 3,229 milioane de euro, fiind atinse prognozele interne.

Vânzările realizate în cele 138 de magazine operate de cel mai mare subgrup din cadrul Hornbach Holding AG, Hornbach Baumarkt AG, în Europa, au înregistrat o creştere uşoară, de 0,6%, la 3,020 milioane euro. Din aceasta, vânzări în valoare de 1,741 milioane euro (plus 0,7%) au fost obţinute în Germania, iar restul de 1,279 milioane euro (plus 0,6%) pe celelalte pieţe din Europa.

„Aşa cum am anticipat, Hornbach a resimţit în al doilea semestru al anului financiar efectele recesiunii şi neîncrederii cauzate la nivel european de criza datoriilor. Consumul s-a redus puternic pe durata anului 2012 în multe ţări europene. La aceasta s-au adăugat restrângerile din sectorul construcţiilor şi imobiliar. Cu toate acestea, magazinele din Germania au menţinut în intervalul 2012/2013 nivelul record din anul precedent, sporindu-şi cota de piaţă”, a declarat Albrecht Hornbach, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Hornbach Holding AG.

Acesta a subliniat că, din cifrele la nivel intern şi extern rezultă că magazinele Hornbach sunt mai bine poziţionate decât concurenţa atunci când conjunctura economică este defavorabilă.„Suntem încrezători în viitor, deoarece necesarul de construcţii şi renovări este foarte mare în ţările în care ne desfăşurăm activitatea. Suntem foarte bine poziţionaţi în domeniul eficientizării energetice datorită sortimentului diversificat de produse de calitate, serviciilor de consultanţă şi filosofiei noastre de proiect“, a încheiat acesta.

În România, Hornbach este prezent încă din 2007 şi dispune de cinci magazine de materiale de construcţii şi grădinărit cu o suprafaţă totală de peste 77.000 metri pătraţi, având 635 de angajaţi.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 138 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar