transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2014

Hornbach lanseaza 4 stiluri de amenajare a locuintei pentru sezonul toamna - iarna

Hornbach lanseaza 4 stiluri de amenajare a locuintei pentru sezonul toamna - iarna

"Arată-mi cum locuiesti si îti spun cine esti" este conceptul care stă la baza celor mai noi patru stiluri de amenajare care definesc tendintele sezonului toamnă / iarnă în amenajarea locuintei dezvoltate special de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit.

“’Acasă’ înseamnă, expresia propriei personalităti si imaginea atitudinii fată  de viată, a valorilor si pasiunilor locatarilor săi. Tocmai din acest motiv  am  lansat  noul  prospect  care  prezintă cele 4 tendinte majore în amenajarea locuintei si, în acest fel, venim în sprijinul clientilor nostri pentru  a-i ajuta să facă cele mai inspirate alegeri în materie de design interior”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că, si în acest sezon, designerii Hornbach au dezvoltat o schemă armonioasă de culori pentru peretii încăperilor, făcând recomandări si cu privire la nuantele si texturile covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii ce trebuie alese pentru realizarea unui ambient care să se plieze pe personalitatea fiecărei persoane.

„Culorile, spre exemplu, au un efect deosebit asupra oamenilor, iar Hornbach a tinut cont de acest aspect în mod special.  De exemplu, atunci când suntem înconjurati de culori rosiatice, ne simtim bine si în sigurantă. Nu este vorba doar de căldura în sine, ci de culorile care fac căldura vizibilă“, a declarat profesorul Axel Venn, expert în colorimetrie, care, din anul 2000, efectuează pentru Hornbach cercetări privind trendurile în amenajarea locuintelor.

Astfel, în acest an, tendintele în amenajare definite de Hornbach au la bază culori diverse, de la nuante neon si strălucitoare, la nuante de bej sau verde inspirate de natură, dar cuprind si albastru sau auriu.

„În acest sezon, accentele din locuintă cad, în functie de stilul ales, pe decoratiuni ce creionează o atmosferă SF,  mobilier realizat din otel, forme elegante si materiale luxuriante.

Acest sezon îmbină elemente ce creează de la ambiente simple si relaxante, până la unele pline de viată si energie”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

tinând cont de toate aceste tendinte, specialistii Hornbach propun celor care doresc să îsi renoveze locuinta în această toamnă patru stiluri de amenajare diferite, care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou si deosebit.

„Electric Feeling“ - Energie cosmică pentru tineri

Tinerii au o pasiune pentru viitor, iar acest lucru este exprimat prin designul extrem de futurist. Metale, efecte de neon strălucitoare, elemente fosforescente si culori care se îmbină îndrăznet, toate acestea definesc ambianta unei locuinte ce urmează acest stil. Aici tinerii pot locui, pot învăta si pot petrece în voie!

Se poartă fototapetele cu efecte “galaxy”, globurile disco ce dispersează lumina si sunetul, toate asigurând acel „Electric Feeling“. Pe lângă nuantele metalice, acest stil de locuintă aduce si culori precum albastru cosmic sau negru cu reflexii albastre, dar si un roz sau rosu intens. Puse la un loc, aceste elemente aduc în casă atmosfera de science-fiction atât de întâlnită în noua generatie.

„City Comfort“ - Un stil simplu de viată … si de locuit

Stilul de locuintă „City Comfort“ este lipsit de ornamente suplimentare. Simplu, bine definit si ordonat, acesta reflectă un stil de viată practic si elegant. Culorile inspirate din natură, cum ar fi bejul nisip sau gri-urile diverse se armonizează cu nuantele puternice de albastru precum “cyan” sau “thunderstorm”.

Materialele utilizate se evidentiază prin transparentă si o anumită duritate. Spre exemplu sunt indicate birourile din otel si sticlă. Accentele calde încă pot fi obtinute cu ajutorul pernelor, cuverturilor si covoarelor.

„Deco Modern“- “Glamour” si căldură

Metalul vopsit este elementul central al acestui stil de locuintă sobru. În ceea ce priveste articolele de mobilier, „Deco Modern“ reînvie arta, decoratiunile anilor ‘20 si ’30 si formele de frunză de palmier si modelele ovale, rotunjite care indică stilul de viată monden.

Formele elegante, materialele luxuriante, culorile puternice ce conferă spatiului un “glamour” special. Nuantele calme, estompate precum rozul pal sau griul sunt intercalate cu nuante usor incitante, precum auriu sau cupru ce emană căldură.

„Nature Relax“ -  Start pentru reîncărcarea bateriilor

Ecologia si designul se află, astăzi,  într-o strânsă legătură. Acest lucru este demonstrat de stilul de „Nature Relax", care reprezintă un mod de viată lipsit de agitatie, ecologic în mod constient, dar totodată estetic.

În „Nature Relax“, bucătăria, sufrageria si camera de zi sunt un spatiu primitor pentru familie, care atrage foarte multă lumină. Plansee late de lemn, materiale naturale si un semineu asigură si mai mult confort în acest refugiu vital, care invită la un moment de reîncărcare a bateriilor. Trei nuante de verde - o nuantă caldă de kaki care alternează în straturi, o nuantă caldă de Gingko si un verde puternic ca iarba - si nuantele calde de pământ domină ambianta confortabilă a locuintei. Nuanta caldă de toamnă a frunzelor produce accente deosebite.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi si în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 27 august. Pentru a putea fi realizate de către toti clientii, Hornbach pune permanent la dispozitia clientilor, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft si alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase preturi. 

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 145 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar