transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2013

Hornbach organizeaza Targul de Craciun in perioada 18 octombrie – 23 decembrie 2013

Hornbach organizeaza Targul de Craciun in perioada 18 octombrie – 23 decembrie 2013

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează şi anul acesta Târgul de Crăciun în toate magazinele proprii. Astfel, în perioada 18 octombrie – 23 decembrie, clienţii Hornbach vor putea alege din cele peste 1.400 de articole de sezon pe care le vor avea la dispoziţie pe rafturile magazinelor.

„An de an, încă de la intrarea pe piaţa locală în 2007, ne-am dorit să aducem mai aproape de clienţii noştri spiritul Sărbătorilor. Prin organizarea acestui târg răspundem nevoilor celor care sunt în căutarea de produse destinate Sărbătorilor, iar în acest an ne-am diversificat sortimentul tocmai pentru a oferi cea mai largă gamă de produse specifice sezonului”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Târgul de Crăciun organizat de Hornbach în acest an se va desfăşura pe o suprafaţă de aproximativ 200 de mp, în fiecare magazin în parte. Acesta va pune la dispoziţia clienţilor peste 1.400 de articole de sezon, de două ori mai multe comparativ cu anul trecut. Printre acestea se numără globuri, produse de iluminat, brazi, decoraţiuni şi multe altele, toate având o calitate ridicată şi un preţ foarte bun.„Pe toată durata târgului, clienţii Hornbach vor avea posibilitatea de a-şi alege de la raft produsele preferate, cum ar fi,  50 de articole de globuri diferite, 200 de articole decorative pentru iluminat, dintr-o gamă diversificată şi bogată de brazi de Crăciun şi multe alte produse potrivite acestei Sărbători”, a mai adăugat Mugurel - Horia Rusu. Acesta a subliniat că anual, Târgul de Crăciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei, atât în România cât şi în toate celelalte ţări europene, observându-se o creştere a vânzărilor, cât şi a clienţilor din magazine.

Potrivit reprezentantului companiei, în următoarea perioadă, clienţii Hornbach vor putea găsi în magazine produse de sezon unicat pe piaţa locală. Printre acestea se numără şi gama de globuri pictate manual, articolele de iluminat de cea mai bună calitate care dispun de tehnologia LED şi celebrii brazi din Danemarca, Abies Nordmanniana, aceste produse fiind şi unele dintre cele mai bine vândute articole din această perioadă.

„Brazii se vor alătura treptat celorlalte sute de produse existente în zona de grădină a magazinelor noastră, zonă ce se întinde pe o suprafaţă de 5.300 de mp”, a mai spus Mugurel - Horia Rusu.

Conform afirmaţiilor sale, spaţiul amenajat pentru grădină este atât unul interior, cât şi unul exterior. În zona din interiorul magazinului clienţii pot alege dintr-o gamă variată de plante de interior, seminţe, unelte etc., în timp ce în zona de exterior se află plante de exterior, mobilier de grădină, fântâni şi alte decoraţiuni speciale. Aici fiecare persoană poate beneficia de consilierea de cea mai bună calitate din partea consultanţilor. De asemenea, în această zonă sunt cuprinse toate articolele ce ţin de partea tehnică – sisteme de irigaţii, maşini de tuns iarba, unelte diverse – toate cu un raport preţ / calitate extraordinar.

Zona ZOO, alăturată celei de grădină în interiorul magazinelor pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, este şi ea foarte importantă, fiind unică din punct de vedere al sortimentului pe piaţa magazinelor de bricolaj. Aici clienţii pot găsi peste 150 de specii de peşti pentru acvarii şi iazuri, acvarii şi cuşti pentru animalele de casă, hrană pentru acestea, jucării etc.
 
Astfel, în următoarea perioadă, dincolo de produsele destinate Sărbătorilor de Iarnă, clienţii Hornbach au acces, în toate cele cinci magazine, la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc şi alte 60.000 disponibile la comandă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keyanna
Hennes Stjerner lyser hvite var en av mine favorittbøker i tenårene. Leste forøvrig Green Angel for en tid tilbake, ei lita flis av ei bok. Den var nydelig! Lysnatt har jeg ikke lest, husker du oreaeiltittglnn på boka?
crorkz
RLvR5v I cannot thank you enough for the blog. Really Great.
matzcrorkz
PvQ5sx Im obliged for the article post.Really looking forward to read more. Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar