transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2012

Hornbach Timisoara - 120.000 de clienti in primele 100 de zile de la deschidere

Hornbach Timisoara - 120.000 de clienti in primele 100 de zile de la deschidere

În cele circa 100 de zile de la inaugurarea magazinului din Timisoara, Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, a înregistrat un trafic de 156.000 de persoane, din care peste 75% au devenit si clienti.

„Magazinul din Timisoara a fost un real succes încă de la deschidere. Astfel, în cele 100 de zile de la inaugurare, am avut 120.000 de clienti”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că printre produsele cumpărate de clientii timisoreni, de la deschiderea magazinului si până în prezent, se numără 30.000 mp de parchet laminat, 18.000 de pachete de polistiren, peste 26.000 de plante si mai mult de 30 tone de hrană de animale.

„Cel mai bine cumpărate produse din sortimentul Hornbach în magazinul din Timsioara sunt materialele de constructii, acestea putând fi achizitionate din zona de Drive-In, un concept ce permite intrarea până la raft cu masina si care a fost foarte apreciat de timisoreni”, a mai adăugat Mugurel-Horia Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că produsele din zona de grădină au fost si ele foarte bine vândute, datorită diversitătii si a calitătii.

În ceea ce priveste cele mai dorite servicii Hornbach pe piata din Timisoara, reprezentantul companiei a subliniat că montajul este unul din serviciile cele mai cerute datorită garantiei de 2 ani si a profesionalismului echipei de meseriasi.

„Mizăm pe majorarea constantă a numărului de clienti datorită cresterii notorietătii pe piata vestică. În plus, în perioada Sărbătorilor, magazinul Hornbach va fi o atractie datorită Târgului de Crăciun pe care l-am deschis începând cu 19 octombrie”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Magazinul Hornbach din Timisoara a fost inaugurat în 18 iulie 2012, fiind a cincea locatie detinută de retailer pe piata locală. Acesta are o suprafată totală de 22.500 de metri pătrati si pune la dispozitia clientilor 120.000 de articole, dintre care 60.000 de articole permanent pe stoc si alte 60.000 de produse la comandă.

Împărtit în trei zone distincte, magazinul urmează modelul tuturor locatiilor Hornbach din România. Astfel, pe o suprafată de 9.300 mp este situată zona de materiale de constructii si amenajări, în timp ce pe o suprafată de 5.300 mp se regăseste o zonă specială pentru produsele de grădină si ZOO.  În plus, zona Drive In ocupă un spatiu de 7.900 mp.

Noul magazin din reteaua Hornbach a absorbit o investitie de 30 de milioane de euro si a creat 120 de locuri de muncă, toate persoanele angajate beneficiind de programe speciale de scolarizare.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 137 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar