transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2012

In 2011, AdePlast a crescut al doilea an consecutiv cu peste 12 procente

In 2011, AdePlast a crescut al doilea an consecutiv cu peste 12 procente Anul 2011 a însemnat pentru AdePlast o crestere a cifrei de afaceri cu 12,5 procente fată de 2010, în conditiile unei cresteri generale a pietei constructiilor de maxim 5 procente.

Anul trecut AdePlast a ajuns la 143 de milioane de lei, după ce în 2010 depăsise 127 milioane lei, în crestere fată de 2009 tot cu 12 procente.

Dintre grupele de produse care au sustinut această crestere evidentiem polistirenul, sistemul Thermo dar si grupa de sape si mortare uscate. „Am reusit să avem un an foarte bun, asa cum l-am previzionat încă din primele luni. Calculele noastre nu au dat gres pentru că noi am investit continuu în tehnologie si în oameni, în timp ce competitorii încercau să se pună la adapost în fata crizei redimensionându-si afacerile. În ceea ce priveste investitiile, avem în vedere fabrica de mortare uscate de la Ploiesti, cea de vopsea si tencuieli decorative de la Oardea si, mai nou, despre fabrica de polistiren de la Ploiesti, construită anul trecut într-un timp record de patru luni. Prin diversificarea si upgrade-ul productiei, precum si prin forta de vânzare mi-am propus să fiu numărul 1 cu AdePlast si am ajuns. Sunt mândru că în topul companiilor de profil prima pozitie este ocupată de o societate românească”, declară Marcel Bărbut proprietarul AdePlast.

Începând cu partea a doua a anului 2011, dar mai virulent în prima parte a anului 2012, materiile prime si utilitătile au suferit majorări substantiale a preturilor, ceea ce a influentat semnificativ costurile de productie.
În această situatie AdePlast, care pe tot parcursul anului 2011 s-a străduit să mentină nivelul de pret, prin diminuarea marjei sale, a fost nevoită să reactioneze transferând o parte din cresterile pretului de cost pe pretul de vânzare al produselor.

“Această situatie a făcut ca de la 15 ianuarie să anuntăm în piată o majorare a pretului în medie cu 5% urmând ca a doua etapă a scumpirii, cu 5 procente, să aibă loc în prima parte a trimestrului 2 din acest an”, precizează Marcel Bărbut.

Pentru AdePlast anul 2012 vine în primul rând cu 2 facilităti noi de productie, dar si cu o abordare nouă a pietii. Se are în vedere atât dezvoltarea pachetului de produse si sisteme ofertat către piată precum si cresterea expunerii brandului prin întărirea relatiilor de parteneriat atât cu sistemul DIY cât si cu retailul traditional.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011 AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lucas
Ce ma distreaza arelloctie astea in care autorul spune trebuie cap ca sa asculti X gen de muzica . Dude, nu trebuie sa fii asa narrow minded. Muzica si orice alt tip de arta se simte, nu se gandeste. Nu esti cel mai destept daca spui ca asculti jazz si funk. Esti probabil cel mai snob din parcare, dar asta e partea a doua.Si sa spui ca VOMA e cea mai tare trupa din Romania la momentul actual, inseamna ca probabil ii asculti de pe vremea cand faceau muzica si Chirila uda adolescentele cu puterea gandului. Adica fix acum 15 ani. Am ascultat si eu piesele noi si nu transmit nimic, sunt chestii fortate si trase de par. But then again, ce stiu eu. Mie imi place s-o ascult pe Lady Gaga cantand Speechless la pian (varianta acustica).PS: se zice le-ar placea , nu le-ar place . Si nu e typo la tine, ca vad ca ai diacritice peste tot. In rest, hai cu typo-ul si sa lasam verificatul textelor pentru altii mai prosti.
Etty
You mean I don't have to pay for expert avdice like this anymore?!
Asagunla
Una din plorbeme pentru atragerea fondurilor UE este obligatia de a fi PFA ori SRL.Eu personal am 110 fam,am diploma de apicultor,certificat de producator,stupina autorizata sanitar veterinar.Am accesat anul asta banii pentru medicamente prin PNA.Anul trecut am accesat subventia pe kg miere predata la procesator + medicamente.Doresc sa accesez fonduri,dar nu sa stau la cheremul unor functionari.Sa mi se spuna o suma fixa ce am de dat ,dar nu sa fiu purtat pe drumuri.Asa vad eu dezvoltarea agriculturii.Apropos,sunt o sumedenie de indivizi ce acceseaza fonduri dar nu au in comun nimic cu apicultura.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar