transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

Inovatie Lafarge: gama de ciment la saci de 20 kg cu maner ergonomic

Inovatie Lafarge: gama de ciment la saci de 20 kg cu maner ergonomic

Lafarge România aduce în magazinele de tip Do-It-Yourself (DIY) două produse într-un ambalaj nou, inovator, cu mâner ergonomic: sacii de 20 kg de ciment Romcim si de liant aditivat Multibat pentru tencuială si zidărie. Cele două produse – primele din aceasta categorie ambalate la sac cu mâner - vor fi disponibile la vânzare începând de luna aceasta.

”Micile lucrări de reparatii si renovări nu mai reprezintă de mult timp o nisă, iar acest public tintă, care are nevoie de cantităti mai reduse de ciment, are de acum produse dedicate”, spune Tiberiu Mercurian, Director de Marketing în cadrul Lafarge România. ”Am gândit ambalajul astfel încât să fie cât mai usor de transportat si de manipulat, si, în acelasi timp, să-i ajute pe cei care fac lucrări de mici dimensiuni să elimine pierderile de material.”

Cimentul Romcim poate fi folosit pentru diferite tipuri de lucrări, precum: fundatii sau structură, sape uzuale de ciment, lucrări exterioare: garduri, alei sau trotuare, precum si pentru alte mici aplicatii pe lângă casă. Lansat cu o formulă îmbunătătită la începutul anului trecut - formula 3R pentru un ciment beton: Rezistenta, Rapiditate, Rezultat - noul Romcim are o productivitate mare, implicând un consum scăzut de ciment si permitând obtinerea unui beton perfect omogen.

Liantul aditivat Multibat poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cât si pentru renovări si restaurări de clădiri. Aplicatiile sale vizează lucrări de zidărie si tencuieli interioare sau exterioare, pe suport de blocuri de beton, cărămidă, BCA sau blocuri din beton usor. Cu un consum redus pe metrul pătrat si aderentă foarte bună la suport, dar si cu beneficii pe termen lung, precum tendinta minimă de fisurare, Multibat este lider de piată pe segmentul său.

Anul acesta, Multibat aniversează 15 ani de prezentă pe piata din România, fiind un produs foarte îndrăgit de mesteri si apreciat de beneficiari.

”Ne dorim în primul rând să-i stimulăm pe clientii nostri să înceapă acele lucrări de renovare sau reparatii pe care, poate, le amână de ceva timp, să le usurăm munca si să îi scutim de cheltuieli cu materiale în cantităti si ambalaje mari, pe care nu le pot folosi în întregime”, explică Monica Tudor, Director Segment Distributie Lafarge Romania. ”Am mai spus-o, dorinta noastră este să contribuim la cresterea durabilitătii constructilor si a confortului oamenilor, iar aceste obiective încep de la locuinta fiecăruia dintre noi, care poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai bine utilizată.”

Noile produse se adresează atât mesterilor zidari, cât si utilizatorilor finali pasionati de bricolaj si mici lucrări de constructie. Gama de ciment la sac va fi distribuită la nivel national, fiind dedicată magazinelor de tip DIY.

Lider mondial în materiale de constructii, Lafarge are 64.000 de angajati în 62 de tări si o cifră de afaceri de 15,2 miliarde de Euro în 2013. Din pozitia sa de jucător de top în industria cimentului, agregatelor si betoanelor, Lafarge contribuie la constructia oraselor în întreaga lume, prin intermediul solutiilor sale inovatoare pentru clădiri si spatii de locuit mai numeroase, mai compacte, mai durabile, mai frumoase si mai bine conectate. Având cel mai performant laborator de cercetare pentru materiale de constructii din întrega lume, Lafarge plasează inovatia în fruntea listei sale de priorităti, contribuind astfel la constructii mai durabile si mai prietenoase cu mediul si facilitând creativitatea arhitecturală.

În România, Lafarge produce materiale de constructii de 17 ani si activează pe toate segmentele de piată: distributie, industrial, infrastructură & clădiri. Viziunea echipei de conducere este să deschidă calea oraselor si infrastructurii sustenabile. Compania are o acoperire geografică extinsă la nivelul întregii tări prin cele 40 de site-uri industriale unde lucrează aproximativ 1.000 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar