transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-08-2013

KUMA: Cum poate fi transformata baia intr-un adevarat SPA

KUMA: Cum poate fi transformata baia intr-un adevarat SPA

Românii se aliniază trendurilor internaţionale în ceea ce priveşte amenajarea băii. Astfel, potrivit Kuma România, unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi şi mobilier pentru băi şi bucătării sub brandurile Kuma şi Nordline, aceştia preferă cabinele de duş cu plăci încorporate în detrimentul clasicelor căzi de baie sau cabinelor cu cădiţă.
 
„În ultimii ani, procentul românilor care aleg o amenajare modernă a băii a crescut tot mai mult, iar cabinele de duş cu cădiţă sau căzile de baie nu mai sunt o prioritate. Dacă până în 2009 am furnizat preponderent astfel de produse, trendul s-a schimbat şi tot mai mulţi români se îndreaptă spre plăcile de duş personalizate, încorporate în cabine”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv Kuma România.

Aceasta a subliniat că plăcile de duş se montează la acelaşi nivel cu pardoseala, acest sistem fiind inspirat din ţările nordice şi având rolul de a conferi băii un design modern, cu linii continue, care crează senzaţia de spaţiu aerisit şi încăpător.

Când vine vorba de culorile pe care românii le aleg pentru plăcile de duş, reprezentanta companiei a subliniat că se doreşte o coloristică care se asortează cu lavoarul şi mobilierul din baie. În topul preferinţelor se regăseşte granitul beige, maro-wenge, maro-roşcat, albul fiind ales tot mai rar.

Potrivit Cameliei Olesen, de cele mai multe ori cabinele de duş cu plăci încorporate sunt alese de către clienţii care nu dispun de locuinţe cu băi de mari dimensiuni. Pe de altă parte, căzile sunt încă preferate pentru locuinţele cu băi generoase şi cu o configuraţie ce permite instalarea acestora.„Într-o baie generoasă, clienţii îşi pot crea un adevărat SPA, alegând atât plăcile de duş, cât şi cada de baie. În ceea ce priveşte băile de dimensiuni medii sau chiar mici, o placă de duş montată la nivel cu pardoseala şi despărţită printr-un simplu perete de sticlă crează un spaţiu minimalist, aerisit şi foarte reconfortant”, a afirmat Directorul Executiv al Kuma România.

Aceasta a mai adăugat că în România, ca şi în ţările nordice, tot mai mulţi clienţi ce dispun de locuinţe cu băi de mari dimensiuni aleg concepte tip dormitor cu baie în aceeaşi încăpere, deoarece aduc un plus de exclusivism.

În ceea ce priveşte bugetul alocat pentru dotarea băii, românii trebuie să plătească între 1.700 şi 2.300 de euro pentru a beneficia de o cadă de baie modernă, în timp ce plăcile de duş personalizate variază între 300 şi 1.400 de euro, în funcţie de dimensiunea acestora sau a suprafeţei placate.

Kuma România vine în sprijinul clienţilor care doresc să îşi reamenajeze baia, punând la dispoziţia acestora o gamă variată de cădiţe de duş, căzi de baie şi o paletă largă de plăci de duş de diferite culori, modele şi materiale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Redaktirovat
Josephine - hi!I would like to inquire about failmy photo package.me, my husband and my daughter would like to take some failmy photo.I am staying in Puchong.what's the package?If i would like to retake a wedding shoot for my 10th anniversary, any nice package?Thanks!
check out these guys!
lyPNcF Im thankful for the blog post.Thanks Again. Great.
online business
xMPDJ9 wow, awesome blog. Great.
Mateen
Do you have more great arcetlis like this one?
Antonina
trackback from: Virtualization Seminar Series 2009 참석하고 나서 아침 9시 조금 넘어 Registration을 하니 vramwe 로고가 새겨진 천으로 된 노트북 가방을 받았다. 파스텔 톤이 푸른색은 vramwe의 대표 색상인 듯 하다. 나도 개인적으로 파스텔 톤을 좋아한다. 왜냐하면 그런 색상은 왠지 마음을 부드럽게 해 주는것 같다. 본격적으로 VMware 및 가상화 솔루션 업체의 세미나에 대한 내용을 시작하겠다. 1. 클라우드 운영체제..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar