transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2013

Lindab - o noua linie de productie in Romania

Lindab - o noua linie de productie in Romania

Lindab, liderul pietei locale de tiglă metalică, anuntă continuarea investitiilor în România si inaugurarea unei noi linii de productie. Noul utilaj va fi folosit pentru productia sistemului de acoperis SRP Click, varianta economică a tablei plane făltuite (cu până la 50% mai ieftin fată de modelul traditional PLX). Produsul este destinat în special renovărilor si restaurărilor cu bugete mici.

Desi sistemul era disponibil până acum pe piata românească, fiind importat din Ungaria, noua investitie le va aduce avantaje importante clientilor Lindab: scurtarea termenelor de livrare, scăderea preturilor, sporirea gamei de culori de 15 la 21 si o varietate mai mare a formelor si solutiilor tehnice puse la dispozitie. Pentru anul următor, Lindab România are în vedere dublarea vânzărilor de tablă plană făltuită SRP Click, planul fiind să livreze circa 45.000 mp către piata locală în următoarele 12 luni.

”Am hotărât să reluăm investitia într-o linie nouă de productie pentru că piata locală are nevoie de solutii mai avantajoase si mai flexibile pentru lucrările de renovări. Segmentul este în plină dezvoltare. În ultimul an, renovările au ajuns să reprezinte până la 50% din totalul lucrărilor, în volum.

Nu în ultimul rând, cererea pentru tablă făltuită este în crestere. Desi nu există date oficiale cu privire la această piată, noi credem că sporirea cererii se datorează unor referinte arhitecturale importante, care au creat un trend, dar si influentelor vestice. Spre exemplu, solutiile folosite pentru Castelul Peles au creat un trend în Valea Prahovei, apoi în Bucuresti se resimt influentele arhitecturii frantuzesti, iar în Transilvania se resimt influentele germane”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab România.

Sistemul SRP Click are un avantaj considerabil, si anume permite un montaj rapid. Practic, într-o singură zi poate fi montat un acoperis pentru o casă de dimensiune medie, de circa 100 mp.
”Cu SRP Click de la Lindab obtii aspectul unui acoperis făltuit clasic, montat de profesionisti. Nu ai nevoie de abilităti speciale, profilele pentru acoperis se montează imediat. SRP Click de la Lindab se recomandă pentru acoperisuri cu o pantă de minimum 14 grade. Se potriveste majoritătii tipurilor de acoperisuri si este perfect în cazul suprafetelor simple”, explică Ioan Farcas, Director de Marketing Lindab România.

Noua linie de productie are o viteză de lucru de 400m/minut si are posibilitatea de a profila două table distincte, cu variatiuni de forme.

”Atât beneficiarii cât si specialistii cer solutii noi, vor să aibă la dispozitie o gamă largă de forme, solutii tehnice si culori, simt nevoia să îsi diferentieze si să îsi personalizeze lucrările, dar totodată sunt foarte atenti la capitolul pret. Cine va putea să le răspundă cu solutii flexibile, inovatoare, dar si eficiente economic, va câstiga teren în piată”, a punctat Sulyok.

Arhitectii salută de asemenea vestea productiei locale a sistemului SRP Click, pe care deja îl foloseau în lucrări de renovare si restaurare. Arhitectul Alexandru Băban, responsabil de renovarea ISU Baia Mare, declară: ”Clădirea fiind specifică anilor '50, am considerat că tabla plană făltuită este cea mai potrivită solutie de refacere a învelitorii. În acest sens, solutia propusă de Lindab s-a conformat cerintelor din caietul de sarcini si a asigurat prin aspect, culoare si mod rapid de montaj exact imaginea anticipată prin proiect. Învelitoarea reprezintă o pondere importantă în volumul construit, dar alături de celelate elemente ale fatadei rezultă în final un aspect unitar al întregii clădiri, extrem de potrivit unei institutii oficiale”.

Panourile prefăltuite Lindab SRP Click sunt potrivite deopotrivă constructiilor vechi si noi, prezentând avantajul elegantei si al rezistentei în timp. Sunt usor de instalat, se întretin fără probleme si au o greutate redusă. Sunt livrate cu pachetul complet de accesorii.

Compania Lindab este prezentă pe piata românească începând cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvoltă, produce si promovează solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tiglă metalică, acoperisuri făltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de sigurantă pentru acoperis, sisteme de placări, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acoperă toată gama de sisteme de ventilatie: tubulatură si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european în clădiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv clădiri multietajate, si oferă servicii complete pentru proiecte la cheie în toată Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
best seo company
CPjOSJ Fantastic blog post.Much thanks again. Want more.
nice seo guys
9CfE0I Major thankies for the blog post. Keep writing.
check it out
7GywxJ I value the blog article.Thanks Again. Really Great.
seo service
B8PCn5 Appreciate you sharing, great post.Really looking forward to read more. Great.
take a look at it!
HcVEB1 Hey, thanks for the blog.Really thank you! Much obliged.
smashing top seo
FOheOT Very good article.Thanks Again. Great.
link building team
spabLZ I think this is a real great article post.Really looking forward to read more. Will read on...
make money online
iYcWY0 Major thanks for the article post.Really thank you! Really Great.
link building
RC9VVs Great blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.
Aggy
Unbelievable how well-written and infaormtive this was.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar