transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-11-2011

Lindab si-a dublat vanzarile de jgheaburi si burlane

Lindab si-a dublat vanzarile de jgheaburi si burlane Inceputul acestei toamne a adus rezultate remarcabile in vanzari in aria produselor rezidentiale Lindab, comparativ cu perioada similara a anului precedent.

In contextul unei piete dificile, vanzarile de jgheaburi si burlane Lindab Rainline au fost mai mult decat dublate fata de perioada similara a anului 2010. Cresterea in metri liniari este echivalenta necesarului de jgheaburi si burlane pentru 6000 de case standard.

„Gama Lindab Rainline este prima introdusa in portofoliul Lindab, inca de la infiintare. Cercetarile si investitiile in imbunatatirea continua a produsului ne-au adus recunoasterea de catre clienti a calitatii Lindab. Iar campaniile promotionale din aceasta toamna au adus sistemul de jgheaburi si burlane Lindab mult mai aproape de nevoile si posibilitatile clientilor nostri”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare, Lindab Romania.

Clasic sau modern, Lindab Rainline este disponibil in 10 culori distincte pentru a satisface cerintele consumatorilor, care pot asorta jgheaburile si burlanele fie cu acoperisul, fie cu fatada casei. In Romania, culorile vedeta, cu pondere majora in vanzari, sunt maro si rosu.

Jgheaburile si burlanele asigura o colectare eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei tale.
Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. LindabRainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.

Cei peste 50 de ani de experienta in productie si cooperarea indelungata cu montatorii specializati ne-au ajutat sa perfectionam sistemul de jgheaburi si burlane LindabRainline in folosul tau. Sistemul include jgheaburi semicirculare de O125mm, O150mm si O190mm; jgheaburi rectangulare de 136mm si burlane de O87mm O100mm si O120mm.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc.

Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rangler
It's always a pleasure to hear from soemone with expertise.
Taron
That's the smart thikning we could all benefit from.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar