transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2012

Lindab sustine Saptamana Studentului la Constructii - peste 1500 de studenti implicati

Lindab sustine Saptamana Studentului la Constructii - peste 1500 de studenti implicati Lindab Romania este partenerul Asociatiei Studentilor la Constructii din Bucuresti (A.S.C.B.) in cadrul proiectului “Saptamana Studentului la Constructii”, care are loc in perioada 4-11 aprilie 2012. Scopul principal este educatia in directie practica, asigurandu-se astfel accesul studentilor in zone cu aplicabilitate concreta, cum ar fi fabrici, santiere si traininguri de utilizare a programelor destinate inginerilor constructori, dar si activitati sportive si culturale.

Astfel, vineri, pe 6 aprilie, echipa Lindab asteapta studentii interesati sa ii viziteze unitatea de productie din Stefanestii de Jos-Ilfov. Vizita in fabrica va fi continuata de discutii si prezentari profesionale bazate pe interactiune. La sfarsitul proiectului, pe 11 aprilie, echipa de fotbal Lindab Romania i-a provocat pe “juniori” la o confruntare fotbalistica, de relaxare.

“Salutam initiativa studentilor de a se organiza intr-un astfel de proiect, care urmareste transpunerea cunostintelor tehnice in practica. Suntem incantati sa le fim alaturi si sa le impartasim din experienta noastra profesionala. Ne-am organizat intern astfel incat studentii sa aiba parte de o experienta completa – informatii tehnice, acces in fabrica, discutii cu profesionisti in domeniu, dar si relaxare.
Colegii din echipa de fotbal Lindab Romania sunt incantati sa-i provoace la duel pe “juniori” si sa le testeze abilitatile sportive, dar si spiritul de echipa, puterea de concentrare, rezistenta la presiune si nivelul de energie. Va fi o confruntare pe cinste!”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR & Comunicare Lindab Romania.

Ideea proiectului “Saptamana Studentului la Constructii” a plecat de la identificarea de catre A.S.C.B., in urma unui sondaj realizat in 2011, a celor mai mari probleme in pregatirea profesionala a actualilor studenti, viitori ingineri – lipsa orelor de pregatire practica. Conform estimarilor organizatorilor, peste 1.500 de studenti vor fi implicati in activitatile acestui proiect, ceea ce inseamna ca va fi probabil cel mai mare si mai complex proiect de acest gen derulat intr-o Universitate cu profil tehnic din Romania.

Studentii interesati se pot inscrie in program accesand www.ascb.ro.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc.

Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cannon
At last! Soemnoe who understands! Thanks for posting!
Pater
# Eric Alexander my inbox is a Christmas dumping guornd for dis-engenuine product marketing.Although Codrut does have my attention about his cool plans whatever they are. )#Codrut I tried to send you my powerblogging file but it was not the complete list and I guess santa was overloading google email last night. I'll try sending again. Have some eggnog.
Miguel
Pentru ca in alta parte, nu trebuie sa fii esigot ca sa fii fericit.Si poate nu sunt atatea probleme in jur ca sa trebuiasca sa fii ignorant.Altundeva, si oamenii cu IQ ridicat sunt fericiti.Poate aceste axiome sunt valabile si in alte parti, insa la noi, e mai usor sa fii esigot, ignorant si nesimtit, decat sa respecti si sa ai bun simt. Si uite de ce unii sunt relaxati.Nesimtitii sunt cele mai fericite personaje. Ei nu au probleme. Ei sunt relaxati.p.s. repetarea unor cuvinte in comentariul curent nu e o simpla coincidenta.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar