transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2016

Lowe a castigat pitch-ul Praktiker pentru anul 2016

Lowe a castigat pitch-ul Praktiker pentru anul 2016

În urma câstigării licitatiei organizate la sfârsitul anului 2015, la care au participat patru agentii de publicitate, Lowe a fost desemnată agentia de creatie a Praktiker în România.

După ce compania de DIY si agentia au mai colaborat si în perioada 2011–2013, iată că Praktiker se întoarce în portofoliul Lowe, adică “De la casă la ACASĂ”, precum spune si sloganul consacrat al companiei.

„Într-o piată foarte activă din punct de vedere comunicare, am căutat un partener care să ne propună o abordare diferentiatoare pentru brandul nostru si, în acelasi timp, care să răspundă nevoilor noastre de business. Am găsit în echipa Lowe o întelegere foarte bună a pietei în care activăm, iar strategia si ideile creative ne-au cucerit. Abia asteptăm să le vedem implementate si să le culegem roadele”, spune Mirela Ochiană, Marketing Manager, Praktiker.

Lowe va fi responsabilă pentru campaniile de comunicare realizate de Praktiker în anul 2016, asigurând serviciile complete de consultantă strategică si comunicare integrată.

“Faptul că Praktiker, un client drag nouă, s-a întors “acasă” ne-a reconfirmat credinta că schimbările pe care le-am operat în ultimul an în structura agentiei au adus un suflu nou, know-how, energie si determinare, care se traduc în solutii creative câstigătoare. Orice om de agentie stie cât de valoros este momentul în care reusesti să readuci alături de tine un client cu care împărtăsesti valori si ambitii comune. Suntem extrem de bucurosi că ne aflăm în pozitia aceasta”, adaugă Alina Bălan, Client Service Director, Lowe.Echipa Lowe care a contribuit la câstigarea licitatiei este formată din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer, Lowe Group), Alin Marghidanu (Group Creative Director), Dan Costea, Victor Oprisan (Senior Art Directors), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Anca Masek (Art Director), Miruna Dumitrescu, Maria Nagy, Simina Zidaru (Copywriters), Ilinca Nanoveanu (A/V Producer), Bogdan Ionită (Head of Strategy), Andreea Lipară (Researcher), Nicoleta Grigoriu (DTP Designer), Alina Bălan (Client Service Director), Adriana Tudoran (Account Director), Bianca Iancu (Account Executive).   

Lowe, companie cu sediul central în Londra, face parte dintr-o retea care numără peste 90 de agentii în 65 de tări si peste 6.000 de angajati, detinută de grupul american IPG (Interpublic Group), unul dintre cele mai mari holdinguri de comunicare la nivel mondial. Creativitatea si eficienta campaniilor au plasat Lowe în top 10 Cannes Lions Creative global networks si pe locul patru în Effie Index-Most Effective Agency Network Globally. Mai mult, în WARC 100, un clasament anual al celor mai bune agentii si campanii, realizat pe baza eficientei si a conceptelor strategice, Lowe se clasează pe locul patru.

În România de 23 de ani, Lowe este membră a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, BPN, Golin, Lowe Profero si Medic One. Agentia este premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer, Effie, Ad’Or, AdPrint, ADC*RO.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nyvaeh
Are you gearing up to release a standard events code people can use that would include this, doaodnwls, email addresses, external links. Just wondering, as you have had events as goals for a while now?This could be used for: autoplay videoReal time beta in GA ;)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar