transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2013

Magazin Diego in Bucuresti - magazin de amenajari interioare in Centrul Comercial Militari Shopping

Magazin Diego in Bucuresti - magazin de amenajari interioare in Centrul Comercial Militari Shopping

Reţeaua de franciză DIEGO a deschis porţile primului său magazin din Bucureşti, în data de 13 aprilie 2013. "Sunteţi aşteptat în cel mai nou magazin de amenajări interioare din capitală, în incinta Centrului Comercial Militari Shopping", spun oficialii Diego.

Reţeaua comercială DIEGO joacă un rol determinant în bazinul Carpatic pe piaţa produselor de amenajări interioare: podele laminate, covoare, mochete, pardoseli PVC, perdele, textile de interior, tapete şi accesorii aferente acestora. Continua dezvoltare a gamei de produse a făcut posibilă tranziţia de la statutul de „lanţ de magazine de pardoseli” la reţea de magazine specializate în amenajări interioare.

Urmând politica de afaceri şi misiunea companiei, DIEGO continuă dezvoltarea reţelei de 125 de unităţi comerciale cu încă 15 magazine. „Primul magazin DIEGO din Bucureşti, deschis în Militari Shopping, este parte fundamentală a planului de expansiune în România. Suntem încrezători că noul magazin va beneficia de acelaşi succes ca celelalte 21 de la nivel naţional”, a declarat István Szőke, Director de dezvoltare.

Cumpărătorii pot găsi în noul magazin DIEGO o gamă diversificată de produse, preţuri avantajoase, servire de calitate, asistenţă profesională şi servicii favorabile sau chiar gratuite. Mai mult, în cadrul programului de fidelizare Club Card, clienţii fideli se vor bucura de avantaje considerabile.Pe o suprafaţă comercială de 600 m2 vă aşteaptă o gamă unică de peste 1,000 de produse la cel mai bun raport preţ/calitate. Alături de produsele deja existente pe stoc, clienţii au la dispoziţie o multitudine de cataloage din care se pot inspira pentru comenzi mai speciale, cu termene scurte de livrare.

Accesul uşor în magazin, locuri de parcare gratuite, spaţiul comercial amenajat sistematic şi serviciile profesionale vor asigura confortul cumpărătorilor pentru ca aceştia să beneficieze de sesiuni de shopping cât mai plăcute.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar