transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2015

Mai multe rate si vouchere cadou la Praktiker - promotie CardAvataj

Mai multe rate si vouchere cadou la Praktiker - promotie CardAvataj

Credit Europe Bank anuntă cea mai recentă campanie dezvoltată în parteneriat cu Praktiker, care va aduce, până la data de 15 octombrie 2015, fiecărui nou posesor de CardAvantaj un număr extins de rate si vouchere cadou în valoare de 200 lei.

Clientii care solicită până la data de 30 septembrie, 2015 si intră în posesia unui CardAvantaj, emis în perioada campaniei, vor beneficia de un număr extins de 14 rate fără dobândă si vor primi cadou patru vouchere, fiecare în valoare de 50 lei. Acestea vor putea fi folosite, împreună cu noul card, la achizitionarea de produse din orice magazin Praktiker. Campania de emitere se va desfăsura până la sfârsitul lunii septembrie, în întreaga tară. 

Voucherele cadou se pot utiliza în  magazinele Praktiker pentru cumpărături cu valori între 500 si 2.000 lei, progresiv, câte un voucher la fiecare 500 lei achitati. Astfel, de exemplu, pentru o tranzactie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scădea din suma de plată.

"Prin campania CardAvantaj si Praktiker – 14 rate si 200 lei vouchere cadou le oferim noilor posesori de CardAvantaj beneficii crescute.

Pe lângă avantajele plătii în rate fără dobândă, acestia pot profita de discounturi la cumpărături la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodată, împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Praktiker, am decis să le punem clientilor la dispozitie un număr extins de rate, de la 9 la 14, pentru a le face si mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau grădinii”, declară Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Voucherele sunt valabile până la data de 15 octombrie 2015.

„Această campanie desfăsurată în parteneriat cu Credit Europe Bank este încă o dovadă că toti clientii Praktiker beneficiază de cele mai bune solutii financiare de pe piată. De asemenea, ea face parte din campania noastră aniversară extinsă prin care celebrăm 13 ani de existentă pe piata din România, 13 ani în care  Praktiker  s-a dovedit un partener de nădejde atunci când clientii nostri au dorit să îsi transforme casa în acasă”, a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

În România, Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse si servicii pentru persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcătuite din 57 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

În 2013, Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezentă pe piata locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele Credit Europe Bank România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Avijit
Mihaela, Ploiesti a scris: 10:05 am Mie mi-au placut protomiile, mai ales ultimile 2 -cea cu transportul gratuit si cea cu cele doua vouchere cadou. Nu am comandat nimic insa -cu toate ca a fost a fost cat pe ce sa plasez o comanda, dar cred ca sunt foarte binevenite.Nu am considerat-o potrivita pe cea cu 10 produse cumparate o data sau intr-o luna nu mai tin minte cum era.In legatura cu pretul hainelor din noua colectie as vrea sa-mi prezint punctul de vedere.Unele produse sunt cam scumpe sau preturile cam umflate iar pretul altor produse este potrivit. .De exemplu, tricotajele le aveti la preturi mult prea mari,cred ca sunt umflate intentionat. Eu am vazut in magazine tricotaje la maxim 130 lei -cardiganuri , foarte frumoase, bine lucrate si materiale foarte bune.Normal, nu ma obliga nimeni sa cumpar de la dvs, pot cumpara din acele magazine tricotajele.Am vazut si la 150, de ce sa nu spun, dar erau chiar deosebite -cardigan si jachetica pt toamna.Preturile mai ridicate le-am vazut la magazine de firma sau magazine ale caror plasamente sunt in zone centrale.Jachetele si trenciurile mi se par potrivite la pret.Unele bluze iar au preturile cam mari.Aporpo de bluze, e cumva vreo sansa sa mai produceti acea bluzica pe care ati avut-o la 49,49 cu materiale frumoase (leopard e gri, leopard pe maro, cafeniu cu verde stiti dvs, aceea lejera). Am ramas cu gandul la ea, nu mi-am luat-o atunci si offf.Ca tot spuneam de tricotaje mai produceti?Cred ca pretul ridicat al unor produse este pus special datorita voucherelor cadou oferite.Consider ca toate produsele (mai putin jachetele si trenciurile la care astept stofe de foarta buna calitate)pot fi lejer mai ieftine cu 20-30 lei.Este parerea mea si am considerat potrivit sa v-o comunic.Astazi ce noutati avem??
Isabel
Mihaela, Ploiesti a scris: 10:05 am Mie mi-au placut ptoloriime, mai ales ultimile 2 -cea cu transportul gratuit si cea cu cele doua vouchere cadou. Nu am comandat nimic insa -cu toate ca a fost a fost cat pe ce sa plasez o comanda, dar cred ca sunt foarte binevenite.Nu am considerat-o potrivita pe cea cu 10 produse cumparate o data sau intr-o luna nu mai tin minte cum era.In legatura cu pretul hainelor din noua colectie as vrea sa-mi prezint punctul de vedere.Unele produse sunt cam scumpe sau preturile cam umflate iar pretul altor produse este potrivit. .De exemplu, tricotajele le aveti la preturi mult prea mari,cred ca sunt umflate intentionat. Eu am vazut in magazine tricotaje la maxim 130 lei -cardiganuri , foarte frumoase, bine lucrate si materiale foarte bune.Normal, nu ma obliga nimeni sa cumpar de la dvs, pot cumpara din acele magazine tricotajele.Am vazut si la 150, de ce sa nu spun, dar erau chiar deosebite -cardigan si jachetica pt toamna.Preturile mai ridicate le-am vazut la magazine de firma sau magazine ale caror plasamente sunt in zone centrale.Jachetele si trenciurile mi se par potrivite la pret.Unele bluze iar au preturile cam mari.Aporpo de bluze, e cumva vreo sansa sa mai produceti acea bluzica pe care ati avut-o la 49,49 cu materiale frumoase (leopard e gri, leopard pe maro, cafeniu cu verde stiti dvs, aceea lejera). Am ramas cu gandul la ea, nu mi-am luat-o atunci si offf.Ca tot spuneam de tricotaje mai produceti?Cred ca pretul ridicat al unor produse este pus special datorita voucherelor cadou oferite.Consider ca toate produsele (mai putin jachetele si trenciurile la care astept stofe de foarta buna calitate)pot fi lejer mai ieftine cu 20-30 lei.Este parerea mea si am considerat potrivit sa v-o comunic.Astazi ce noutati avem??
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar