transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2013

Marcile proprii Hornbach - 40% din vanzarile de vopsele

Marcile proprii Hornbach - 40% din vanzarile de vopsele

Mărcile proprii câştigă tot mai mult teren în business-ul Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit. Astfel, în ceea ce priveşte vânzările de vopsele, 40% dintre acestea sunt realizate pe plan local pentru produsele proprii.

“Vopselele din marca proprie au început să fie tot mai căutate de către clienţii noştri, depăşind peste 40% din vânzările totale pe acest segment. Acest lucru se datorează în primul rând gamei variate şi diversificate de care dispunem, de la vopseaua clasică de diferite nuanţe, la cea anti-mucegai, cu latex, acrilică sau cu diferite efecte”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

În ceea ce priveşte bugetul pe care îl alocă românii pentru realizarea unei vopsiri a pereţilor, calculele Hornbach arată că, pentru un apartament mediu de două camere, costul este cuprins între 89 de lei şi 199 de lei, în funcţie de tipul de produs ales. 

“În general, recomandăm clienţilor noştri să opteze pentru o vopsea de calitate pentru zugrăvirea locuinţei. În ciuda faptului că aceasta are un preţ uşor mai ridicat, conferă lucrării o durabilitate mult mai bună şi are un grad mai mare de acoperire, lăsând aspectul peretelui uniform”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu, adăugând că majoritatea clienţilor sunt atraşi de pachetele speciale care oferă pensula sau amorsa gratuit.

Culorile preferate de români

Când vine vorba de culorile spre care se îndreaptă clienţii, nuanţele deschise sunt încă pe prima poziţie, cele mai căutate fiind alb, portocaliu, galben şi bej.

„Pentru clienții care doresc să folosească nuanţe deosebite, pe care nu le găsesc la raft, oferim serviciul de mixat vopsele.

Putem obţine până la un milion de nuanţe, cu ajutorul celui mai modern concept de mixare. În plus, folosind serviciul de scanare, putem reproduce nuanţa dorită doar pe baza unei mostre adusă de către client”, a mai declarat Directorul General al Hornbach România.

De asemenea, tot pentru clienţii care doresc să realizeze o ambientare deosebită în locuinţă, Hornbach propune marca proprie de vopsea cu diferite efecte: de nisip, rugină, marmură sau lucioasă.

Pentru a veni în sprijinul celor ce au în plan reîmprospătarea interiorului, Hornbach amenajează în luna septembrie o zonă special dedicată vopsirii pereţilor. În cadrul acesteia, clienţii pot afla de la specialişti care sunt paşii pentru o zugrăvire corectă, ce produse sunt necesare şi ce nuanţe sunt în trend.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar