transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2013

Marius Dragne a fost numit CEO in cadrul Xella Romania

Marius Dragne a fost numit CEO in cadrul Xella Romania

Producatorul german de materiale de zidarie Xella, cel mai mare jucator mondial de pe piata de BCA, l-a numit pe Marius Dragne in functia de CEO al filialei din Romania. Anterior acesta a ocupat functia de Sales and Marketing Director in cadrul aceleasi companii.

Numirea sa reflecta accentul pus de grupul german pe consolidarea activitatii din Romania, dupa investitiile greenfield de 32 mil. EUR in dezvoltarea unei fabrici locale.
 
Marius Dragne are o experienta de peste sapte ani in piata de constructii si este cel mai tanar CEO din piata de profil (33 de ani).

Managerul lucreaza in cadrul Xella Romania de patru ani, timp in care a facut parte din echipa care a implementat la nivel local cea mai mare investitie intr-o fabrica de materiale de constructii din ultimii 4 ani. Fabrica Xella de la Paulesti este cea mai moderna unitate de productie a BCA-ului, fiind practic singura fabrica edificata de la zero la nivel local in ultimele trei decenii.
 


“Grupul Xella crede in potentialul pietei locale, asa cum o demonstreaza si decizia de a aloca fonduri substantiale pentru dezvoltarea operatiunilor in aceasta regiune. Piata locala va reveni pe crestere si vrem sa fim pregatiti pentru viitoarele oportunitati si sa consolidam din timp brandul YTONG, primul brand de materiale de zidarie din lume, lansat in 1929”, declara Marius Dragne, CEO Xella Romania.“Fondul locativ din Romania este unul foarte invechit. in Bucuresti, de exemplu, jumatate din blocuri au cel putin 30 de ani. Asadar, este o nevoie reala de renovare si de realizarea unor interventii in vederea asigurarii unor parametri optimi pentru beneficiari. De asemenea avantajele BCA-ului sunt din ce in ce mai cautate de dezvoltatorii atenti la termoizolarea din faza de zidarie, la certificari si la timpul de executie. Portofoliul Xella include si produse pentru constructii noi si produse destinate renovarii, astfel ca vom continua sa aducem la nivel local cele mai moderne solutii”, adauga Marius Dragne.
 


Xella este cel mai mare producator mondial de BCA. in prezent, in Romania compania are un portofoliu de sisteme complete de zidarie termoizolanta. YTONG este brandul de BCA din portofoliul companiei, acesta fiind produsul cel mai cunoscut la nivel mondial. Izolarea termica reprezinta tema cea mai arzatoare de pe agenda tarilor din Uniunea Europeana, ca urmare a faptului ca la nivelul continentului cele mai mare pierderi de energie sunt generate de spatiile de locuit.
 


Compania a inaugurat in 2010 cea mai moderna unitate de productie BCA din Romania cu o capacitate instalata de circa 400.000 de metri cubi. Xella este cel mai important jucator global de pe piata de materiale de zidarie si unul dintre investitorii importanti de origine germana din Romania, cu venituri anuale de peste 1,2 miliarde EUR.

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vanzare ?n 30 de tari. ?n Romania, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est.  Cu focus pe invovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza zidarie premium din BCA sub marca Ytong.  

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kostiantyn
hahaha i like the way you think... i can think of maaaaaaaaaany ways to sweat other than being in the heat. ;)i'm ready for the whtaeer in San Diego to start getting cooler too!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar