transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2014

Multibat - 15 ani si peste 350 de milioane de metri patrati de pereti tencuiti cu liantul premium Lafarge

Multibat - 15 ani si peste 350 de milioane de metri patrati de pereti tencuiti cu liantul premium Lafarge

Liantul aditivat Multibat pentru tencuială si zidărie, primul dintre produsele inovatoare reprezentative pentru Lafarge la nivel international, împlineste anul acesta 15 ani de prezentă pe piata din România.

”Multibat a fost creat în laboratoarele de cercetare-dezvoltare de la Lyon-Franta, fiind primul produs de acest gen de pe piata românească, devenit, în scurt timp de la lansare, chiar numele categoriei din care face parte”, spune Tiberiu Mercurian, Director de Marketing în cadrul Lafarge România. ”În toată această perioadă s-au vândut peste 2 milioane de tone de Multibat în România. Dacă luăm în considerare un strat mediu de 2 cm grosime, această cantitate a fost suficientă pentru a tencui peste 350 de milioane de metri pătrati de pereti, sau, ca să fac o comparatie relevantă, un zid de 2 ori mai mare decât Zidul Chinezesc.”

Multibat poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cât si pentru renovări si restaurări de clădiri. Aplicatiile sale vizează lucrări de zidărie si tencuieli interioare sau exterioare, pe suport de blocuri de beton, cărămidă plină, cărămidă cu goluri, BCA sau blocuri din beton usor. De asemenea, poate fi folosit cu succes pentru sape.

Multibat este lider de piată, fiind un produs îndrăgit de mesteri si apreciat de beneficiari pentru că are consum redus pe metrul pătrat si aderentă foarte bună la suport, reducând astfel la minim pierderile de material, atât la aplicarea manuală, cât si la cea mecanizată. În plus, beneficiul pe termen lung al liantului aditivat Multibat este faptul că are o tendintă minimă de fisurare si protejează armăturile înglobate.”Prin produsele si know-how-ul echipelor noastre ne dorim să contribuim la clădirea de orase mai bune”, mai spune Tiberiu Mercurian. ”O lucrare de a cărei calitate suntem mândri este restaurarea uneia dintre cele mai reprezentative clădiri din Bucuresti - Ateneul Român, iar când facem calculul cantitătilor vândute în toti acesti 15 ani – echivalentul a peste 400.000 de case2 tencuite atât la interior, cât si la exterior, cu un produs de calitate cum este Multibat - realizăm că suntem în fiecare zi mai aproape de îndeplinirea acestui obiectiv.”

Lider mondial în materiale de constructii, Lafarge are 64.000 de angajati în 62 de tări si o cifră de afaceri de 15,2 miliarde de Euro în 2013. Din pozitia sa de jucător de top în industria cimentului, agregatelor si betoanelor, Lafarge contribuie la constructia oraselor în întreaga lume, prin intermediul solutiilor sale inovatoare pentru clădiri si spatii de locuit mai numeroase, mai compacte, mai durabile, mai frumoase si mai bine conectate. Având cel mai performant laborator de cercetare pentru materiale de constructii din întrega lume, Lafarge plasează inovatia în fruntea listei sale de priorităti, contribuind astfel la constructii mai durabile si mai prietenoase cu mediul si facilitând creativitatea arhitecturală.

În România, Lafarge produce materiale de constructii de 17 ani si activează pe toate segmentele de piată: distributie, industrial, infrastructură & clădiri. Viziunea echipei de conducere este să deschidă calea oraselor si infrastructurii sustenabile. Compania are o acoperire geografică extinsă la nivelul întregii tări prin cele 40 de site-uri industriale unde lucrează aproximativ 1.000 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
high quality backlinks
VWJzxJ I value the post.Much thanks again. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar