transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2013

Multibat Premix - noul mortarul predozat Lafarge pentru tencuiala si zidarie

Multibat Premix - noul mortarul predozat Lafarge pentru tencuiala si zidarie

Lafarge România a lansat mortarul predozat MULTIBAT PREMIX, recomandat pentru tencuieli şi zidării şi aplicabil pe orice tip de suport.

”Constructorii, meseriasii, cât şi utilizatorii finali, îşi doresc lucrări de o calitate foarte bună, fără a avea grija achizitionarii separate a nisipului. Proporția perfecta a compoziției MULTIBAT PREMIX are ca rezultat un mortar rapid şi uşor de folosit”, spune Sebastian Popescu, Director de Marketing în cadrul Lafarge România. ”MULTIBAT PREMIX – gata mixat, gata preparat - este simplu de aplicat şi de finisat, are o aderenţă foarte bună la stratul suport, o lucrabilitate optimă şi o durabilitate excepţională”.

Noul produs marca Lafarge poate fi folosit pentru lucrări de zidărie, tencuieli clasice, manuale sau mecanizate, atât la interior cât şi la exterior şi poate fi aplicat pe toate tipurile de suport, de la BCA la blocuri din beton uşor. Meşterii zidari şi micii dezvoltatori pot folosi MULTIBAT PREMIX şi pentru repararea tencuielilor degradate, atât interioare cât şi exterioare. Pentru finisarea tencuielilor, Lafarge recomandă aplicarea unui strat de tinci cu MULTIBAT.

”Dacă pentru lucrările de mari dimensiuni avem MULTIBAT - liantul marca Lafarge, lider de piaţă, acum am lansat şi produsul ideal pentru aplicaţii şi lucrări de mici dimensiuni, ambalat în saci de 30 de kg”, precizează Sebastian Popescu. ”MULTIBAT PREMIX, mortarul gata mixat, gata preparat, este un produs premium, cu o calitate constantă și cu aplicare mult mai rapidă şi uşoară”.Noul MULTIBAT PREMIX va fi disponibil în toate punctele de vânzare ale retailerilor şi marilor magazine Do-It-Yourself partenere din întreaga ţară.

Lansarea produsului va fi susţinută de o campanie de promovare în radio, presa naţională, on-line, panouri outdoor, precum şi de o caravană de demonstraţii.


Lider mondial în materiale de construcții, Lafarge are 65.000 de angajați în 64 de țări și o cifră de afaceri de 15,8 miliarde de Euro în 2012. Din poziția sa de jucător de top în industria cimentului, agregatelor și betoanelor, Lafarge contribuie la construcția orașelor în întreaga lume, prin intermediul soluțiilor sale inovatoare pentru clădiri și spații de locuit mai numeroase, mai compacte, mai durabile, mai frumoase și mai bine conectate. Având cel mai performant laborator de cercetare pentru materiale de construcții din întrega lume, Lafarge plasează inovația în fruntea listei sale de priorități, contribuind astfel la construcții mai durabile și mai prietenoase cu mediul și facilitând creativitatea arhitecturală. Din 2010, Lafarge Group este parte a Indicelui de Sustenabilitate Dow Jones, primul etalon pentru măsurarea și recunoașterea acțiunilor de dezvoltare durabilă.

În România, Lafarge produce materiale de construcţii de 16 ani şi activează pe 3 linii de activitate integrate: ciment, agregate şi betoane. Viziunea echipei de conducere este să deschidă calea oraşelor şi infrastructurii sustenabile. Compania are o acoperire geografică extinsă la nivelul întregii țări prin cele 40 de site-uri industriale unde lucrează peste 1.000 de angajaţi/colaboratori. În 2011 a înregistrat o cifră de afaceri de 893.222.660 RON, excluzând activităţile de Gips şi tranzacţiile între companii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Continued
PoDAGy Wow! This could be one particular of the most useful blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.
michael crork
uAHOp4 it is really informative. I am gonna be careful
crorkz
t4R0ZL I appreciate you sharing this article post.Thanks Again. Great.
high quality backlinks
nAMuvG Thank you for your article post.Much thanks again. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar