transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2013

Noua gama de baterii Kludi Amba - Design Integral si frumusete la superlativ

Noua gama de baterii Kludi Amba - Design Integral si frumusete la superlativ

În cadrul târgului ISH de la Frankfurt, KLUDI – producătorul german de baterii de lux pentru baie si bucătărie – a lansat noua gamă de baterii sanitare KLUDI AMBA. Compania a uimit publicul, prin prezentarea în premieră a unui nou concept de design, care deschide calea spre noi orizonturi în tendintele amenajării interioare.

Bateria KLUDI AMBA se remarcă prin Designul Integral, omogen, care lasă impresia unui tot unitar. Întregul mecanism functional este integrat în baterie, ca si când aceasta ar fi turnată dintr-o singură bucată. Cartusul ceramic este pozitionat oblic pe baterie, pentru a-ti oferi libertate în reglarea exactă a temperaturii si a debitului de curgere a apei.

În plus, cu KLUDI AMBA poti economisi resurse importante, pentru că aceasta consumă doar 5 litri de apă pe minut, încadrându-se în clasa Z de consum.

Produsul a câstigat deja „if Product Design Award” si Plus X Awards pentru standardele înalte de calitate, pentru design si usurinta în utilizare. De acum nu mai sunt necesare miscările bruste ale mânerului. Produsul este extrem de intuitiv si o simplă atingere cu degetul este suficientă pentru a pune bateria în functiune.Marcajele de temperatură, rosu si albastru, sunt si ele discret integrate în design, prin două linii fine pozitionate deasupra pipei. Bateria, prin simplitatea si frumusetea ei, lipsită de obstacole vizuale si tactile, se potriveste perfect în orice ambient si la orice tip de lavoar. KLUDI AMBA este elementul ideal pentru un mediu relaxant, oferindu-ti un jet SoftFlow – blând, voluminos si pufos.

În gama KLUDI AMBA poti găsi baterii monocomandă pentru lavoare pe blat, cu două înăltimi ale pipei: 213 mm si 273 mm,

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Felipa
Mace, the real reason RealCP shut down is beuscae Myles's and Amba's parents didn't know this was happening, they were angry with their children and told them to shut it down. This is the story I have heard from Amba, but we never know what's true, Myles has had a history of lying.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar