transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Noul catalog Decoratiuni 2015, la Praktiker - game exclusive la preturi preferentiale

Noul catalog Decoratiuni 2015, la Praktiker - game exclusive la preturi preferentiale

Praktiker lansează noul catalog Decoratiuni 2015. Catalogul este disponibil gratuit, în format online, pe site-ul companiei www.praktiker.ro sau poate fi descărcat și pe telefonul mobil cu aplicația “Catalog Praktiker România”, disponibilă gratuit pe Appstore și Google Play. În cele 136 de pagini, clienții vor descoperi „drumul către confortul de acasă”, așa cum își propune ca temă noul catalog.

Decoratiuni 2015 este un catalog ușor de răsfoit și oferă o imagine amănunțită a peste 800 de produse, structurate pe 17 categorii diferite: mobilă,  menaj, covoare, mochete, pături călduroase tip Pique, lenjerie bumbac 100%, scaune moderne, fototapet, tapet, deco, iluminat, vopsea, uși, parchet, gresie/faianță, sanitare, încălzire, cutii poștale, scule și aparate de curățat. Prezentarea produselor este însoțită de informații utile, detaliate, precum: date tehnice, termeni de specialitate, poze extrem de sugestive cu idei de decorare. 

„Elementele de decor sunt cele care asigură personalitatea casei,  motiv pentru care am lansat acest compendiu de soluții care ne poate transforma clienții în adevărați arhitecți ai frumosului și confortului. De exemplu, mobilierul este de cele mai multe ori o alegere dificilă. Praktiker aduce în exclusivitate sisteme modulare, dând libertatea decorării în peste 80 de modalități de asamblare.

Toate noutățile și soluțiile din catalog vin la prețuri avantajoase, cu un plus valoare conferit de calitatea înaltă a produselor”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Game exclusive la prețuri preferențiale

Noul catalog aduce în prim plan noi produse, unele în exclusivitate în magazinele Praktiker. Este cazul sistemului modular living Besta, cu peste 80 de moduri de asamblare (pag.4-5), sistemul modular office Grand, cu peste 27 de moduri de asamblare (pag. 28) și sistemul modular de bucătării Fantasy, cu diferite variante de culori pentru fronturi (pag. 39). Capitolul dedicat bucătăriei este extins, oferind soluții atât pentru renovare completă, cât și pentru schimbări soft. Scaune cu design modern, la prețuri avantajoase sunt propunerile specialiștilor Praktiker pentru un decor în trend cu ultimele tendințe în amenajare (pag. 40-41). Acestea sunt doar câteva din noutățile prezente în catalog și în magazine.

Idei practice pentru confortul de acasă

Catalogul cuprinde o mulțime de idei și accesorii pentru orice proiect DIY. Cutiile de depozitare Stockholm sunt începutul perfect pentru orice acțiune, organizează spațiul într-un mod agreabil și modern (pag. 46). Gama de covoare persane, delicate la atingere, țesătură deasă, înălțime fir 7mm și culori rezistente se găsește la prețuri accesibile doar în magazinele Praktiker (pag. 48-49).
O colecție extinsă de cuverturi, lenjerii, prosoape din bumbac 100% promit atingeri delicate și calitate înaltă (pag. 68-69). Peste 15 pagini de soluții de iluminat vor aduce lumină în orice casă, la prețuri mici.

Soluții accesibile pentru o iarnă calduroasă

Iarna trebuie să fie călduroasă pentru a ne simți confortabil. Praktiker propune o gamă extinsă de soluții de încălzire, care să confere iernii și un look în trend. Șemineul electric Antique,  în combinații diferite de culoare, viteză și intensitate va  îmbrăca spațiul în și mai  multă căldură, conferită de aspectul antichizat clasic. Cei care preferă tehnologia în detrimentul clasigului, pot alege un șemineu cu flacără virtuală sau un panou radiant din sticlă (pag. 124-129).

Soluții financiare, din grijă pentru clienți

Clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare de pe piață, cu posibilitate de a achizitiona produsele dorite, cu valoare de peste 5.500 lei, in 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente, condiții sau pentru simularea rambursării în alt număr de rate, clienții se pot adresa biroului de credit din magazin.

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut și iubit brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 28 magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinarit și materiale de amenajări; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar