transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2013

Noul pistol de lipit de la Bosch, cu lipici fierbinte

Noul pistol de lipit de la Bosch, cu lipici fierbinte

Cine vrea să repare un ursuleţ de pluş, o curea a genţii de umăr, mânerul unui dulap de prosoape sau doreşte pur şi simplu să petreacă momente plăcute alături de cei mici, confecţionând diferite obiecte decorative, stimulându-le imaginaţia, are acum un nou aliat de încredere - pistolul de lipit cu lipici fierbinte de la Bosch. Mic, uşor şi precis, acest ajutor practic oferă libertatea de mişcare maximă deoarece nu are cablu, fiind special creat pentru proiectele ce necesită lipiri mici. Noul pistol de lipit de la Bosch transformă munca de artizanat sau bricolajul, precum şi proiectele de reparare în activităţi simple şi uşoare.

Utilizare simplă în numai trei paşi

Pistolul de lipit este gata de folosire în doar trei paşi: se introduce tubul de lipici, se porneşte aparatul şi după doar 15 secunde de aşteptare este gata de lucru. Oricare ar fi materialul – fie hârtie, carton, material textil, piele, plută, lemn, metal, plastic sau piatră – pistolul de lipit realizează o lipitură permanentă cu un minim de efort.

Se spune că ’’Lucrurile bune vin în pachete mici’’

Datorită unui mâner încastrat, pistolul de lipit stă confortabil în mână, precum un stilou. Designul îi permite să fie folosit uşor şi cu un nivel ridicat de precizie. Elementul de încălzire are efect doar asupra duzei de lipici şi asupra capului dispozitivului încorporat, transformând astfel pistolul de lipit într-un ajutor sigur de zi cu zi. Pistolul cu lipici fierbinte absoarbe automat lipiciul în exces înapoi în dispozitiv – acest lucru permite o lipire curată, cu picurare mică şi cu un nivel mare de precizie, iar astfel se previne şi înfundarea duzei.Lipire oricând şi oriunde – independenţă datorată lipsei cablului

Bateria litiu-ion este gata pentru a fi folosită oricând este nevoie şi stochează energie pentru o mare perioadă de timp. La fel ca şi celelalte instrumente de la Bosch care funcţionează cu baterii litiu-ion, pistolul de lipit nu are efect de memorie, iar bateria poate fi încărcată oricând, fără pierderi de energie. Utilizatorul poate folosi până la 6 batoane de lipici la o singură încărcare a bateriei.

Tuburile albe de lipici sunt ideale pentru locurile care necesită adezivi de înaltă rezistenţă. Tuburile colorate, pe de alta parte, au avantajul că adezivul nu este vizibil. Acestea, de exemplu, sunt perfecte pentru lipirea strasurilor sau nasurilor animalelor de pluş.

Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piaţa de scule electrice şi accesorii de scule electrice. În anul 2012, angajaţii diviziei au generat o cifră de afaceri de aproximativ 4,0 miliarde de euro, din care 90% în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia promovează apropierea de clienţi şi forţa inovatoare la nivel înalt. Factorii de succes esenţiali sunt forţa inovatoare şi ritmul inovaţiilor. Anual Bosch lansează pe piaţă peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vânzărilor din 2011 cu produsele lansate pe piaţă de mai puţin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de măsură şi Scule electrice de grădină ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decât piaţa.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. În anul fiscal 2012, aproape 306.000 de angajaţi au generat vânzări de 52,5 miliarde de euro. Începând cu anul 2013, grupul Bosch a fost structurat pe patru sectoare de activitate: Automotive Technology, tehnologie industrială, bunuri de larg consum, energie şi echipamente pentru construcţii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 360 de filiale şi companii regionale din peste 50 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. Bosch a cheltuit în 2012 peste 4,8 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare şi a înregistrat aproape 4.800 de patente pe plan internaţional.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bobby
Learning a ton from these neat arlteics.
crorkz matz
cpxUf6 Very informative article post.Really looking forward to read more.
matzcrorkz
6jJ6S7 I really enjoy the article.Thanks Again. Fantastic.
link building
wetBDB Really appreciate you sharing this blog.Much thanks again. Really Great.
Dicaprio
ey There. I fοund your blog us ng msn.This is a eally well w itten article. I w ll make ureto borokamk it nd ome back t read more of your us ful information.Thanks for the ost. I'll definitely return.my site;
Esmee
I'm out of league here. Too much brain power on diylaps!
Nambi
Now we know who the selbnsie one is here. Great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar