transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-11-2011

Noul sediu OBI in Bucuresti, in Cubic Center

Noul sediu OBI in Bucuresti, in Cubic Center La trei ani dupa deschiderea primului magazin in Romania, OBI a decis sa-si mute sediul central in Cubic Center, intr-o zona de cladiri de birouri ocupata de multe alte companii multinationale.

Recent a fost semnat si contractul, valabil pentru urmatorii 6 ani, care va intra in vigoare in 2012. Noul spatiu de birouri are o suprafata de aproximativ 1200 m2, ceea ce inseamna 450 m2 in plus fata de suprafata spatiului actual, si este menit sa satisfaca nevoile companiei tinand cont de strategia pe termen lung a OBI Romania: expansiunea si investitiile pentru deschiderea noilor magazine, marketing si publicitate, precum si pentru comunicarea mai ampla si mai buna cu clientii companiei.

“Consideram ca locatia de la Cubic Center este o solutie buna pentru noi avand in vedere si faptul ca intreaga infrastructura a drumurilor din zona a fost imbunatatita, ceea ce va usura accesul atat al angajatilor cat si al colaboratorilor nostri”, declara Romano Quinzi, directorul general al OBI Romania.

Pentru a putea sa le ofere angajatilor sai o atmosfera de lucru mai confortabila si mai placuta, OBI Romania e pe cale sa inceapa licitatia ce tine de amenajarea propriu-zisa a birourilor. In cadrul noului sediu, angajatii companiei vor avea la dispozitie si aproximativ 40 de locuri de parcare.

Mutarea propriu-zisa va avea loc in prima parte a anului 2012..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Channabasappa
Totuşi, problema majoră este că TV-ul tradiţional a ajuns pe on-line, nu? Mi se pare pur şi lmspiu o aberaţie să faci ceva eempotriva acestui lucru. Pur şi lmspiu aşa merg lucrurile. Asta eenseamnă New Media şi 21th Century Communication.Şi oricum, dacă site-urile astea vor retrage conţinutul şi stream-urile, cum răme2n cu site-urile care sunt eenafara Rome2niei? Ca de ex: YouTube.
Karina
Bravo!! cutoinnati sa va miscati! Aveti nume mari care va sprijina, chiar e o performanta. Poate asa Ministerul Sanatatii ne va auzi!
Mina
Articles like this are an eaxmlpe of quick, helpful answers.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar