transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2011

OBI, lant german de magazine tip do it yourself, se promoveaza printr-o campanie realizata cu gemeni

OBI, lant german de magazine tip do it yourself, se promoveaza printr-o campanie realizata cu gemeni Platforma de comunicare "OBI e de-al casei" a fost lansată în România în luna iulie 2010, şi a însemnat o trecere către latura mai emoţională a brandului OBI.

Noua viziune a fost transpusă într-o campanie integrată lansată la începutul lunii aprilie a acestui an, ce include spot TV, OOH, comunicare in-store, online (pe site-ul OBI) şi materiale informative.

“La OBI găseşti întotdeauna soluţiile ideale. Pentru că OBI este unul de-al casei ştie exact de ce anume ai nevoie şi îţi este alături la greu, dar îţi şi poate oferi întotdeauna cele mai bune soluţii, precum şi un sortiment şi servicii corespunzătoare. Aceasta este principalul mesaj pe care dorim să îl transmitem prin simpatica asociere cu gemenii. Adepţii stilului do it yourself sunt oameni creativi, ingenioşi, oameni cu idei neaşteptate care au nevoie de soluţii pe măsură. Magazinul pe care îl vizitează trebuie nu doar să fie aprovizionat ci să vorbească aceeaşi limbă cu ei, să le simtă şi anticipeze nevoile!", spune Sylvia Kerzbek - Marketing, Advertising & Events Manager OBI România.

Conceptul creativ al campaniei aparţine agenţiei OFG Advertising, o agenţie din Milano care a fost selectată în cadrul unei licitaţii la care au participat deopotrivă companii locale:

“Noua poziţionare venea şi cu o nevoie pregnantă de noutate la nivel de viziune. Am pornit la drum căutând un nou fel de creativitate.
S-a întamplat ca soluţia să ne vină din Italia; agenţia cu care lucrăm, OFG s-a distins prin abordarea “inedită”, diferită de modelele deja consacrate local pe această piaţă a magazinelor DIY”, adaugă Sylvia Kerzbek.


După un proces dificil de selecţie, 12 cupluri de gemeni au fost selectate pentru a participa la filmările spoturilor, derulate în România sub coordonarea unei echipe mixte româno-italiene formate din:
Luca Bizzarri – Client Service Director, Fabio Anzani – Director de Creatie (OFG Advertising), Marco Della Fonte – Regizor, Mik Allen – Director de imagine, Stefano Renolfi - Producător, Laura Baron – Director casă de producţie şi Şerban Rogoveanu - Producător (HiFi Production).

Campania se va întinde pe întreg parcursul anului 2011, urmând a dezvolta platforme sezoniere tematice.

Cu o reţea de peste 560 de magazine, OBI este unul dintre liderii europeni pe piaţa magazinelor de tip DIY şi numărul 1 în Germania.

Primul magazine OBI a fost deschis în 1970 în Hamburg şi de atunci, reţeaua s-a extins în 13 ţări printre care Cehia, Slovenia, Polonia, Italia, Austria, Elveţia şi, din 2008, România.

Politica de expansiune a business-ului OBI vizează pentru următorii ani o concentrare asupra zonei Central şi Est Europene, vizând câştigarea poziţiei de lider de piaţă pe segmentul specific.

La nivel mondial, OBI este al 5-lea mare retailer de tip DIY şi angajează peste 40.000 de persoane..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tatiane
Muy buena la nota!!! hace 6 meses que opte9 por la bici para ir a la oficina; auqune no trabajo en CABA, gano mucho tiempo en comparacif3n a cualquier transporte pfablico, y ni hablar de ir en auto. Hago 25 km x deda y la verdad que es todo cuestif3n de decidirse. Lo aprovecho como un entrenamiento aerf3bico y no necesito hacer otra cosa hoy en deda.Estareda bueno aportar datos para un mapa del conurbano, ya que hay varios que lo utilizan como medio de transporte!EXITOS!
Doru
Buna ziua, Poate ca mesajul asta o sa va surprinda, dar are legatura cu magazinul OBI. Cu citeva luni in urma, am fost filmat pentru publicitatea magazinului dumneavoastra, in ciclul de publicitate Gemenii. Am fost selectionat pentru a reprezenta toamna si iarna. In toamna, dar si in prima jumatate a lunii decembrie, aceasta publicitate a fost difuzata zilnic pe mai multe canale, dar din pacate eu nu am vazut-o nici macar o singura data. Toti elevii si profesorii de la scoala imi spuneau ca m-au vazut, iar eu nimic, ridicam din umeri. Am sunat la agentia de casting care m-a angajat, ca sa procur si eu reclama, dar ei au spus ca nu au primit filmul decit cu publicitatea de primavara, si asta a fost de mult. De atunci, celelalte anotimpuri nu le-au mai primit.. Am cautat peste pe internet, dar a fost imposibil sa ma vad si eu. Rugamintea mea ar fi sa ma puneti si pe mine in contact cu o persoana care se ocupa de publicitatea companiei dumneavoastra ca sa pot si eu obtine o copie a filmuletului cu mine. Va multumesc anticipat si va sint recunoscator. V.I. ------------------------------------
Luella
Superior thinking deosmntraetd above. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar