transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2012

Oferta speciala la Praktiker - reduceri de pana la 15%, la orice produs

Oferta speciala la Praktiker - reduceri de pana la 15%, la orice produs Praktiker România a pregătit o serie de surprize şi promoţii pentru cumpărătorii care îi vor trece pragul în perioada următoare. "Dacă aveţi planuri de renovare sau, pur şi simplu, simţiţi nevoia unei schimbări, trebuie să profitaţi de ofertele Praktiker", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Astfel, până pe 22 februarie 2012, se poate obţine o reducere de 15%, 10% sau 5% pentru unul dintre produsele Praktiker achiziţionate, la alegere. "Tot ce trebuie să faceţi este să printaţi cuponul promoţional de pe site-ul www.praktiker.ro şi să îl prezentaţi în magazin", spun oficialii Praktiker.

"Dacă purtaţi numele de Valentin/Valentina, pe 14 februarie este ziua potrivită să vă achiziţionaţi cadoul dorit de la Praktiker, deoarece, în această zi beneficiaţi de o reducere de 10% la întregul coş de cumpărături, prin simpla prezentare a buletinului. Nimeni nu va pleca dezamăgit, însă, pentru că Praktiker a pregătit cadouri-surpriză pentru toţi cei prezenţi în magazin".

În plus, între 8 şi 14 martie femeile practice vor fi sărbătorite şi vor beneficia de reduceri de 10% la unul dintre produsele cumpărate, la alegere.
"Primăvara este momentul ideal pentru a aduce o schimbare colorată în casă, aşa că nu ezitaţi să vă îndepliniţi planurile.
Nu uitaţi, însă, să aduceţi şi cuponul dedicat campaniei „Săptămâna femeii practice”, care poate fi decupat din broşura Praktiker, din presă sau printat de pe site-ul www.praktiker.ro".

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune.

În prezent, compania are 27 magazine Praktiker în ţară şi în Bucureşti. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar