transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2013

Patru Maini - noul brand al companiei care produce Baumix si Primus

Patru Maini - noul brand al companiei care produce Baumix si Primus

Baumix, producător de materiale de construcţii cu peste 10 ani de activitate, devine Patru Mâini, poziționându-se, în plus, drept integrator de servicii și soluţii pentru personalizarea caselor. Patru Mâini are totodată o componentă mare de antreprenoriat social, unică din domeniul construcţiilor, susținută și de sloganul de brand “Ajută ca să te bucuri de ajutor”.

“După 10 ani de business Baumix, mi-am dat seama că acesta a evoluat către ajutarea comunităților și legătura strânsă cu clienții, așa că ne-am dorit un brand care să exprime aceste lucruri. Patru Mâini crede în valori umane şi de business, punând preţ pe puterea comunităţilor, a ajutorului, a exemplului pozitiv, a detaliilor care fac diferenţa, a nevoii de personalizare şi a relaţiilor de lungă durată”, a declarat Augustin Russu, Fondator și Director General Patru Mâini.

Procesul de rebranding al producătorului de adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor și chituri de rosturi implică repoziționarea gamelor de produse din portofoliu, păstrând brandul Baumix doar sub formă de gamă. Astfel, produsele Patru Mâini vor fi împărțite în trei game, având aplicabilitate directă pe nevoile clienților:

I. Primus – De ajutor pentru meșteri cinstiți

II. Noua gamă Primus Optimus – De ajutor pentru personalizarea casei (pentru beneficiari și consilierii acestora)

III. Baumix – De ajutor pentru specialiști
 
În ceea ce privește poziționarea drept integrator de soluţii pentru personalizarea caselor, Patru Mâini este primul producător de pe piața locală care are în vedere colaborarea stânsă cu arhitecți, designeri, meșteri, constructori, dar și cu beneficiari, pentru a oferi tot ajutorul necesar pentru transformarea locuinței într-un cămin cu amprentă personală.De asemenea, rebrandingul marchează și introducerea unei noi abordări de marketing, orientată către ajutarea comunităților locale unde brandul este prezent. Astfel, ca un prim pas, Patru Mâini desfășoară campania “De ajutor pentru tine și ai tăi,” care urmărește renovarea a 48 de instituții de învățământ, centre de plasament și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor), cu ajutorul cumpărătorilor, a voluntarilor și a partenerilor Patru Mâini. Cumpărătorii produselor Primus și Primus Optimus din rețelele de bricolaj beneficiază și de reduceri direcționate către renovarea acestor instituții, primele lucrări urmând să înceapă în luna august.

“Am pornit de la propunerea unuia dintre angajații noștri referitoare la școala unde învață copilul său și apoi am dezvoltat ideea la nivel național, identificând în ea valorile de business de familie. Și în magazinele partenere propunerile au fost făcute tot de angajați, iar în august ne bazăm pe ajutorul cât mai multor oameni, pentru că implicarea este una dintre trăsăturile de bază ale brandului Patru Mâini.” mai declară Augustin Russu.

Început în luna octombrie a anului trecut, procesul de rebranding a cuprins auditarea  internă a membrilor organizației, alături de auditarea externă a partenerilor și a clienților. În urma cercetării, au fost identificate valorile și viziunea antreprenorială pe care este fundamentată poziționarea noului brand. Pe lângă noul nume și noua identitate vizuală, procesul  a implicat regândirea arhitecturii de brand în contextul noii strategii de business, introducerea unei noi game de produse și repoziționarea celor două deja existente.

Rebrandingul a fost realizat în colaborare cu Rusu+Borțun Brand Growers, agenție de strategie și manifestare creativă de brand care integrează pentru Patru Mâini servicii de branding, advertising și digital - prin Rusu+Borțun Cyber Growers.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Fernando
Mihai D> a comentat: Ah, si nu se va rolvzea nimic prea curand. Americanii au un congres plin de milionari, care nu vor taxe pentru corporatii si pentru bogati, iar Europenii au politicieni legati de populismul national al fiecaruia, fara niciun pic de vointa pentru ma binele Europei ca un tot. Asta in timp pietele financiare devin din ce in ce mai disperate de lipsa masurilor concrete. Grecia va cadea cu siguranta, iar de atunci vor trebui mult prea multi bani ca sa mai opresti contagiunea, ca sa nu mai zic ca vor trece ani pentru a restabili o stare economica stabila (favorabila consumului) intr-o lume atat de globalizata. BTW, nimeni nu mai e investitor astazi, toti ce care mai au bani cel mult speculeaza din greu. 0 0
Dinna
Stiu ca e foarte tairzu, dar m-a incurajat ceea ce ai spus mai sus, legat de faptul ca postarea a atras oameni care nu te-au vizitat de mult:d in plus, nu e de mirare ca a atras asa de multi poameni, pentru ca putini isi alinta si isi declara iubirea fata de sotiile lor in public asa cum o faci tu. Ceea ce e de admirat! Felicitari ;;) si sa o tineti tot asa, pana la adanci batraneti! ca in basme! ;;) Multa fericire va doresc! >:D<
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar