transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2014

Pavelele de proasta calitate trebuie schimbate la 2 - 3 ani, iar o lucrare de buna calitate poate rezista pana la 20 de ani

Pentru o economie de 10 euro/mp, românii care aleg pavarea curtilor cu produse de proastă calitate riscă să piardă mai mult decât investesc initial, potrivit unei analize realizate de Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producător autohton.

“Pretul este, pentru peste jumătate dintre românii care folosesc pavele pentru amenajarea curtii, un criteriu esential în procesul de achizitie al produselor. Din păcate, un pret mai mic atrage după sine si o calitate mult mai scăzută a produselor care, de cele mai multe ori, se deteriorează si trebuie schimbate într-o perioadă de timp scurtă”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Conform calculelor Symmetrica, în acest moment un român cheltuie între 25 si 35 de euro pe mp pentru efectuarea unei lucrări complete, iar suprafata medie pavată a unei curti este cuprinsă între 100 si 200 de metri pătrati. Costul pe metrul pătrat include atât pavelele si bordurile, cât si terasamentele si materialele auxiliare (balast, beton, ciment, nisip, etc.).

„Diferenta între pavarea cu produse de calitate îndoielnică si produse de calitate superioară este de doar 10 euro / mp. Trebuie însă tinut cont de faptul că, în cazul optării pentru produse de calitate inferioară, riscurile sunt majore. Astfel, lucrarea va avea o durată de viată chiar si de 10 ori mai mică, iar costurile de înlocuire a întregii suprafete pavate vor fi foarte mari”, a adăugat Sebastian Bobu.

Mai mult decât atât, un alt risc ce poate apărea în momentul pavării este alegerea echipei de montaj nepregătită corespunzător.

Astfel, cei care aleg să lucreze cu mesteri nespecializati plătesc initial un pret mai mic pentru montaj, dar nu iau în calcul faptul că lucrările efectuate de o echipă neprofesionistă au o durată de viată mai scurtă si atrag cu sine cheltuieli mai ridicate pe termen lung.

”Din fericire, procentul de clienti care aleg echipe de mesteri nespecializati este relativ mic, de 25%, iar 5% preferă să îsi monteze pavelele singuri. Astfel, cei mai multi dintre clienti, respectiv 70%, apelează la echipe specializate, eliminând în acest fel, riscul de a avea un montaj îndoielnic”, a încheiat Sebastian Bobu.

Acesta a mai adăugat că, produsele Symmetrica sunt realizate din materii prime strict verificate, de cea mai bună calitate, într-un proces tehnologic complet automat, fiind certificate conform standardelor europene în domeniu, oferind astfel garantii clientilor.

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, într-o gamă variată de forme si culori. Aceasta a fost înfiintată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmată apoi de unitătile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, în apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Năsăud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numără Arena Natională, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de străzi, trotuare si parcuri ecologice din întreaga tară.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar