transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2013

Peste 85% dintre romani au cumparat anul trecut colectii de placi ceramice ce contin decoruri

Peste 85% dintre romani au cumparat anul trecut colectii de placi ceramice ce contin decoruri

Românii înteleg tot mai mult importanta decorurilor în amenajarea unei locuinte cu gresie si faiantă, iar numărul celor care optează pentru plăci decorative sau brâuri este în crestere, potrivit unei analize Lasselsberger România, detinătorul brandului Cesarom si principalul producător local de profil.

„În medie, românii plătesc circa 1.800 de lei pentru achizitionarea de plăci ceramice necesare placării unei locuinte. Cantitatea medie de plăci ceramice achizitionate este de 45 mp, la un pret mediu de 33,5 lei/mp. Aproximativ 20% din cantitatea achizitionată reprezintă plăcile de decor – o investitie oportună mai ales că acestea au rolul de a contura stilul încăperii, de a înfrumuseta spatiul, dar si de a evidentia sau delimita anumite zone”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vânzări al Lasselsberger România.

Acesta a subliniat că românii încă achizitionează o cantitate redusă de plăci de decor, din dorinta de a face economii, foarte multi neîntelegând că este vorba de o investitie pe termen lung, de aproximativ 15-20 de ani.

Orice locuintă trebuie decorată în strânsă legătură cu stilul de viată si personalitatea proprietarilor, cu arhitectura spatiului, cu dimensiunile încăperii si cu mobilierul, potrivit specialistilor Cesarom.

Astfel, pentru o baie sau bucătărie de mici dimensiuni, ar trebui alese decoruri în culori deschise, nuantele pastelate sau neutre ajutând la crearea unui ambient aerisit si luminos.  Pentru astfel de încăperi Cesarom recomandă colectia Primavera - cu două modele de decor floral  în nuante pastelate, colectia Life - cu decoruri pentru baie si bucătărie, colectia Satin sau colectiile Madras, Magnet, Onix si Opal cu decoruri florale în nuante neutre de bej.În cazul camerelor mari, varietatea de optiuni în materie de decoruri este mult mai mare, tocmai din prisma arhitecturii permisive. Se pot crea coloane din decoruri florale, cu detalii ample si accente metalice. Plăcile decorative cu elemente geometrice, minimaliste sau în culori contrastante sunt, de asemenea, potrivite pentru camerele mari. Metropolis, Creta si Fantasy sunt câteva din noile colectii cu decoruri potrivite pentru aceste spatii. Decorurile geometrice disponibile pentru colectiile Madras, Magnet sau Opal sunt alte variante ce se încadrează perfect în amenajarea acestor încăperi.

“Plăcile de decor nu au însă doar rol decorativ. Cu ajutorul lor spatiul poate deveni mai aerisit. Brâurile pot fi utilizate si pentru delimitarea anumitor zone din baie si bucătărie”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Pentru anul în curs, Cesarom a lansat 10 colectii noi, fiecare dintre acestea propunând clientilor mai multe variante de plăci de decor sau brâuri.

„Designerii Cesarom au creat pentru acest an motive inspirate în mare parte din natură combinate cu elemente stilizate, din arhitectură si din noile tendinte în materie de vestimentatie. Astfel, noile colectii dispun de decoruri cu motive florale, geometrice, grafică minimalistă, elemente metalice si accente strălucitoare care fac un mix armonios între stilul retro, clasic si cel modern”, a mai adăugat Sergiu Apolzan.

Acesta a subliniat că influentele vestimentare se regăsesc în colectiile anului 2013 prin culori tari precum rosu, bordeaux sau  turquoise, dar si prin nuante pastelate accesorizate cu detalii strălucitoare.

În ceea ce priveste cele mai noi tendinte în materie de plăci decorative, Cesarom propune plăcile de decor set cu elemente ornamentale în culori ce se estompează treptat, detalii retro  si accente metalice arămii, aurii sau argintii.

Toate aceste tendinte se regăsesc în cele 10 colectii Cesarom din acest an: Creta, Fantasy, Madras, Onix, Primavera, Satin, Life, Magnet, Metropolis si Opal. Le puteti admira pe fiecare aici: www.cesarom.ro .

Cesarom este unul dintre brandurile cu traditie din România, având o istorie de 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiti producători europeni si mondiali de plăci ceramice (gresie, faiantă, decoruri).

Odată cu intrarea în grupul Lasselsberger, Compania si-a schimbat numele în Lasselsberger  SA, dar a păstrat marca Cesarom, produsele fiind fabricate în prezent în unitatea de productie  Sanex de la Cluj-Napoca. Grupul austriac Lasselsberger detine 67,93% din totalul actiunilor  societătii comerciale Sanex SA.


În prezent, capacitatea totală de productie se ridică la 6,7 milioane de metri pătrati anual, Lasselsberger România comercializând prin intermediul a peste 100 de parteneri (magazine specializate si lanturi DIY) o gamă variată de modele de gresie, faiantă si plăci de decor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ellyanna
Good to see a tlanet at work. I can't match that.
Jeanne
I can't believe you're not playing with me--that was so heplful.
Frank
MirunaIn primul rand sorratabi fericite si sper ca mosul sa aduca ceea ce este cu adevarat important: sanatate si liniste sufleteasca.Ada, te citesc de mult, dar am comentat cred o singura data.Idea cu maratonul de giveaway e super. Pana acum nu m-am inscris la nimic, dar la ingeras nu am putut rezista. Noi avem colectie de ingerasi dinainte sa se nasca bebele care acum are 4 luni. Speram ca aceasta colectie sa ii transmita ceva din magia adevarata a sorratabilor cand va fi mai mare si sa o faca sa creada (chiar daca pentru cativa ani) in zane, ingerasi si un Dumnezeu ocrotitor si bun.Asadar, as fi foarte fericita sa intru in posesia ingerasului serios.Sarbatori fericite inca o data.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar