transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2012

Policolor - Orgachim estimeaza o crestere de 10% in 2012

Policolor - Orgachim estimeaza o crestere de 10% in 2012 Policolor - Orgachim, cel mai mare producător de lacuri si vopsele din Sud-Estul Europei, estimează pentru anul 2012 o crestere a cifrei de afaceri de până la 10%, comparativ cu anul trecut, când a înregistrat 88,5 milioane de euro. În România, Policolor estimează o crestere similară cu cea a grupului, bazându-se pe diversificarea portofoliului de produse, deschiderea de noi magazine si, desigur, pe continuarea strategiei de eficientizare la nivel de costuri.

”Vânzările acumulate în primul trimestru al acestui an sunt în aceeasi directie propusă la început de an, chiar dacă luna februarie ne-a dat emotii. Oricum, nu mai putem vorbi de cresteri artificiale ca în anii 2007-2008, astfel că un target de crestere cu 10% pare mult mai realist în acest moment, atât la nivelul companiei din România cât si al grupului. Sezonalitatea business-ului, incertitudinile economice locale, puterea de cumpărare scăzută si lipsa de investitii în proiecte mari de renovare ne fac să fim din ce în ce mai retinuti, motiv pentru care cred că, într-un scenariu optimist, piata va stagna la nivelul lui 2011”, a declarat Marius Văcăroiu, CEO Grup Policolor – Orgachim.

Planurile companiei pentru anul în curs se bazează pe investitii în departamentul de cercetare si dezvoltare, în training-uri pentru angajati, în echipamente de productie si solutii noi, dar si în extinderea numărului de magazine în cele mai mari orase ale tării. Policolor este deja prezent în 7 locatii din Bucuresti, Iasi, Constanta si Timisoara.

Focusul se va mentine si pe consolidarea pozitiei unor produse reprezentative, precum SPOR, cel mai longeviv brand de vopsea de pe piata locală, dar si pe lansarea unor produse noi, care să deservească mai bine nevoile actuale ale consumatorilor. O atentie deosebită va fi acordată culorii, într-o piată în care 60% din clienti optează pentru vopsea lavabilă albă.
Este parte din misiunea Policolor să ghideze si să încurajeze consumatorii sa prefere culoarea în decorarea locuintei, atât din ratiuni estetice, cât si legate de starea de spirit si afirmarea stilului personal în amenajare.

Policolor – Orgachim are un nou CEO de la începutul anului 2012, în persoana domnului Marius Văcăroiu, cu o experientă în companie de peste 16 ani. Anterior, acesta a ocupat pozitia de Director IT, Grup Controller si Director al Policolor România, iar din ianuarie a preluat conducerea întregului grup.

Compania are în prezent aproximativ 200 de angajati în România si 800 la nivel de grup, dintre care 20% au vechime în cadrul companiei de 10, 20 si chiar 40 de ani.

Cu o experientă de peste 45 de ani pe piata de lacuri si vopsele din România, Policolor este în prezent pe toate segmentele de produse decorative, prin gamele Spor, Casabella, Maestro si Protecta, precum si în segmentul produselor destinate pietei de constructii, prin gama profesională Deko. De asemenea, prin divizia Klar, Policolor este un jucător activ în domeniul vopselelor pentru finisaj auto, precum si cea a acoperirilor de uz industrial.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Amonx
Buna dimineata!Ma bucur ca abtardoi subiectul copiilor nascuti dupa anul 2000. Fetita mea s-a nascut (prin cezariana- dupa ce a refuzat pur si simplu sa se nasca normal prin adoptarea unei flexiuni a capului! ) in 4 august 2000 la 17:45. Eu am visat-o exact asa cum e, cand inca era un fat la circa 4 luni. Mi-a aparut in vis cu o claritate fenomenala si am stiut ca este viitorul meu copil.In prezent refuza multe alimente si este foarte refractara la constrangeri si la invatatura traditionala . Ceea ce iubeste este libertatea, arta, muzica, dansul pictura. Are o inteligenta aparte, matura si face deseori niste remarci fenomenale. Sunt foarte deschis la aceste aspecte ce tin de spiritual , si nu numai. Sunt si psiholog, mai apropiat insa de abordarea spirituala a lumii si vietii.As fi incantat sa ne putem sfatui putin despre destinul si rolul acestor copii si al nostru, ca parinti. Nu stiu prea multe despre ce am eu de facut aici, desi ma straduiesc de multi ani sa clarific aceste aspecte, cu atat mai putin despre copilasul meu.Cu multumiri,Ludovic Sandulescu
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar