transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2012

Praktiker - stabilizare a vanzarilor, cu perspective favorabile in 2012

Praktiker - stabilizare a vanzarilor, cu perspective favorabile in 2012 Praktiker, brandul cu cea mai mare notorietate pe piaţa do-it-yourself din România, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o stabilizare a vânzărilor înregistrate atât pe piaţa locală, cât şi la nivel de grup. Măsurile de eficientizare a operaţiunilor, implementate încă de anul trecut, au contribuit semnificativ la frânarea scăderii vânzărilor, compania reuşind să îşi îmbunătăţească profitabilitatea şi să îşi reducă pierderile la nivelul diviziei internaţionale, din care face parte şi business-ul din România.

Cu toate că vânzările grupului în Germania au cunoscut o creştere de 3.7% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, contextul economic dificil de pe celelalte pieţe pe care Praktiker este prezent a afectat rezultatele diviziei internaţionale a companiei. Evoluţiile negative ale cursului valutar au contribuit cu o treime la scăderea vânzărilor internaţionale ale grupului.

Oficialii Praktiker afirmă că evoluţia din primul trimestru a vânzărilor nu influenţează obiectivele setate pentru anul în curs. Comparativ cu 2011, Grupul Praktiker estimează pentru acest an o uşoară creştere a vânzărilor şi, de asemenea, o îmbunătăţire a veniturilor.

În plus, compania îşi propune o abordare diferenţiată a business-ului în diferitele ţări în care este prezentă şi o adaptare a strategiei în funcţie de specificul pieţei. „Un astfel de model a fost deja implementat în Germania, cu rezultate favorabile care s-au tradus printr-o creştere a vânzărilor.
În Germania, Praktiker a mizat pe o repoziţionare şi o restructurare a operaţiunilor şi a liniei de produse, iar modelul acesta va fi probabil adaptat şi implementat în celelalte ţări în care compania are operaţiuni”, declară Michael Krahn, Country Manager Praktiker România.

În paralel, Grupul Praktiker continuă investiţiile în extinderea reţelei, două noi magazine fiind deschise la începutul acestui an, în Polonia şi Grecia. La sfârşitul primului trimestru, divizia internaţională a Grupului Praktiker opera 111 magazine, cu trei mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. România este ţara cu cele mai multe magazine ale diviziei internaţionale Praktiker (27), urmată de Polonia (25) şi Ungaria (19).

„Faptul că Praktiker deţine în România mai multe magazine decât în celelalte ţări gestionate de divizia internaţională confirmă, o dată în plus, importanţa strategică a acestei pieţe pentru Grupul Praktiker. Aşa cum am afirmat recent, urmărim o consolidare a poziţiei deţinute de companie în România, dar şi o aliniere a strategiei de business la realităţile curente ale pieţei”, adaugă Michael Krahn.

Pe plan local, Praktiker a raportat vânzări de 23.1 milioane euro în primul trimestru al anului, iar luna martie a adus o uşoară îmbunătăţire a vânzărilor – tendinţă care, conform oficialilor Praktiker, se va menţine pe parcursul întregului an.

În 2012, compania Praktiker aniversează 10 ani de la intrarea pe piaţa din România, prilej cu care a lansat campania de comunicare integrată „Idei de 10”, care îşi propune să încurajeze creativitatea românilor şi să premieze ideile inedite de DIY.

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 97%. În prezent, compania are 27 magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Suleyman
Tisho, mnogo hubav case za tova kak social moje da izzlee izvan control. A ot tova koeto cheta mai za IKEA neshtata sa zagubeni, zashtoto PR crizite se ovaldyavat edinstveno predi te da mogat da badat categorizirani kato takiva.Sashto se chudeh dali e vazmojno tova da bade dobre coordinirana ataka ot konkurenciyata na IKEA, e.g. brand warfare? Vsichki znaem che za malka strana kato nashtata konkurenicyata e poveche ot dostatachna. P.S. sorry no nyama kirilica na tova PC
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar