transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2012

Praktiker Romania: promotiile din magazin cresc vanzarile cu aproximativ 10%

Praktiker Romania: promotiile din magazin cresc vanzarile cu aproximativ 10% Pe piaţa DIY din România, promoţiile reprezintă un factor important în luarea deciziei de cumpărare. Clienţii magazinelor Praktiker România apreciază cel mai mult mecanismele de promoţie de tipul „câştigi pe loc”, acestea aducând companiei creşteri ale vânzărilor de aproximativ 10% pe durata campaniei.

Conform reprezentanţilor Praktiker România, clienţii care trec pragul magazinelor grupului apreciază promoţiile organizate pentru diverse produse din gamă: de la cupoane de cumpărături, vouchere cu discount, 2+1 gratis, cadouri instant sau multipack şi până la carduri răzuibile sau tombole. Astfel de promoţii au o frecvenţă mai mare în sezonul de primăvară-vară, comparativ cu perioada noiembrie-martie. De altfel, ponderea vânzărilor produselor aflate în promoţie versus produsele de sortiment este de circa 30%, variind uşor de la o promoţie la alta.

„Organizăm cu regularitate promoţii în magazinele noastre, pentru că astfel le putem oferi tuturor clienţilor noştri posibilitatea de a-şi achiziţiona produsele pe care le doresc la momentul respectiv cu un pret accesibil. În perioada de derulare a campaniilor cu mecanisme de promoţie specifice, am constatat faptul că vânzările cresc cu aproximativ 10% faţă de perioadele în care nu derulăm astfel de promoţii. De-a lungul timpului am remarcat, însă, că promoţiile nu sunt suficiente pentru a reţine clienţii. Trebuie să susţii astfel de campanii prin produse de calitate, servicii complexe şi complete şi o ambianţă plăcută în magazin.
O dată ce am implementat sistemul de fidelizare, pentru care am emis deja la peste 60.000 de carduri în trei luni, ne-am putut da seama că am avut clienţi care ne-au trecut pragul de 8 până la 30 de ori. O cifră impresionantă chiar comparabilă cu magazinele FMCG.”, declară Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Selectarea produselor care urmează să fie promovate în cadrul magazinelor Praktiker se face în funcţie de cererea pieţei, dar şi de sezonalitate. Astfel, luna martie este dedicată produselor pentru grădinărit, luna aprilie, mai pentru materialele de construcţii, în timp ce decembrie este luna decoraţiunilor. Avem si produse care se vand pe toata perioada anului, indiferent de sezon cum ar fi: parchet, gresie, faianta, mobilier, etc.

Praktiker România derulează campanii punctuale de promovare a produselor nou lansate pe piaţă sau pentru produsele care ies din sezon. Un exemplu de campanie continuă este „Vinerea Nebună”, care şi-a câştigat deja notorietatea printre clienţi. Aceştia ştiu că în fiecare vineri găsesc la Praktiker un produs cu un preţ foarte bun, într-o ofertă imbatabilă, care durează doar o singură zi.

În plus, susţinerea campaniilor promoţionale depinde şi de regiunea geografică a ţării. Există campanii naţionale, valabile în orice magazin Praktiker din ţară, dar şi campanii locale sau regionale, care îndeplinesc diverse obiective: susţinerea unui eveniment local sau participarea la târguri şi expoziţii.

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 97%. În prezent, compania are 27 magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar