transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2012

Praktiker si Cetelem - card co-branded sub sigla MasterCard

Praktiker si Cetelem - card co-branded sub sigla MasterCard

Praktiker România şi Cetelem lansează, începând cu 15 martie 2012, cardul co-branded sub sigla Mastercard. "Astfel, cei care s-au hotărât să-şi pună în aplicare planurile de amenajare pot cere în magazinele Praktiker emiterea gratuită a cardului de credit Praktiker-Cetelem. Linia de credit este activată pe loc, chiar la momentul acordării, aşadar clienţii au acces imediat la această opţiune de plată. Mai mult, până în iulie, pentru deschiderea de card, Praktiker oferă şi o reducere de 5% la toate produsele din magazine, mai puţin cele aflate în alte promoţii", spun oficialii Praktiker.

Utilizatorii cardului Praktiker-Cetelem beneficiază de o perioadă de graţie de până la 60 de zile cu dobândă 0% la cumpărăturile făcute şi, printr-un simplu telefon, pot alege transferul tranzacţiei în rate fixe. Aceştia pot opta pentru o perioadă de creditare cuprinsă între 6 şi 60 luni, în funcţie de nevoile personale. Cardul este valabil şi în străinătate, oriunde este afişată sigla Mastercard, având o arie largă de acoperire internaţională.

„Încercăm întotdeauna să identificăm nevoile clienţilor noştri şi să găsim modalităţile optime de a răspunde la acestea: de la servicii post-vânzare de transport, combinare cromatică şi până la servicii şi soluţii financiare. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem oferă consumatorilor posibilitatea de a-şi achiziţiona produsele preferate mult mai repede, fără a se mai preocupa de aspectul financiar.

Ne bucurăm să le putem dărui clienţilor un produs atât de flexibil şi foarte avantajos în comparaţie cu alte carduri similare”, spune Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

„Primăvara este momentul în care cei mai mulţi dintre noi îşi pun în aplicare planurile de renovare. Cu acest produs co-branded suntem, alături de partenerul nostru, în locul şi la momentul potrivit pentru clienţii noştri, oferindu-le un produs adaptat nevoilor lor. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem nu are taxe de emitere, plăţile sunt flexibile, iar comisionul de administrare este de doar 35 lei/an”, afirmă şi Miruna Senciuc, Director Comercial al Cetelem IFN S.A.

Cardul Praktiker-Cetelem va oferi periodic promoţii, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor. De exemplu, pentru cumpărăturile efectuate în intervalul martie-aprilie, clientul are posibilitatea fie de a returna integral suma împrumutată, fără costuri, în termen de 3 luni de la data acordării liniei de credit, fie de a plăti rate lunare începând cu a patra lună.

Toţi cei interesaţi de cardul co-branded Praktiker-Cetelem pot solicita informaţii suplimentare în magazinele Praktiker sau le pot gasi pe site-ul www.cetelem.ro.

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune. În prezent, compania are 27 magazine Praktiker în ţară şi în Bucureşti. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice;
produse pentru grădinărit.

Cetelem este lider pe piaţa creditelor de consum în România, beneficiind de experienţa de peste 50 de ani a grupului financiar francez BNP Paribas Personal Finance. În afară de creditul de consum în magazine, Cetelem IFN oferă clienţilor săi carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto şi credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau Internet.

În cadrul grupului BNP Paribas, BNP Paribas Personal Finance este specialistul în finanţarea persoanelor fizice, prin acordarea de credite de consum şi credite imobiliare. Cu peste 28 000 de angajaţi în 30 de ţări pe 4 continente, BNP Paribas Personal Finance se poziţionează ca numărul 1 în Franţa.

BNP Paribas Personal Finance acoperă întreaga gamă de produse de creditare, cunoscute publicului sub marcile comerciale Cetelem, Findomestic sau AlphaCredit. Produsele de creditare pot fi accesate fie în spaţiile de vânzare – magazine, showroom-uri auto -, fie prin intermediul altor parteneri – societăţi de brokeraj, agenţii imobiliare, parteneri afiliaţi -, fie direct în agenţii sau prin Internet.

În paralel, BNP Paribas Personal Finance a conferit relaţiilor de parteneriat valenţele unei activităţi de sine stătătoare, bazată pe experienţa şi know-how-ul acumulate în oferirea de soluţii de creditare integrate şi adaptate activităţii şi strategiei comerciale ale partenerilor. Astfel BNP Paribas Personal Finance a devenit partenerul principal atât pentru societăţi comerciale din întreaga lume, cât şi pentru  bănci şi societăţi de asigurare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bobs
Hey, that post leaves me feeling fooslih. Kudos to you!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar