transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Produse Ytong livrate in 2015, in Romania, pentru constructia a peste 5000 de apartamente in blocuri noi

Produse Ytong livrate in 2015, in Romania, pentru constructia a peste 5000 de apartamente in blocuri noi

Xella Ro, filiala locală a celui mai mare producător mondial de blocuri de zidărie termoizolantă, a livrat în acest an produse YTONG  pentru constructia a peste 5.000 de apartamente cu o valoare de piată de aproximativ 200 milioane de euro, în ansambluri rezidentiale din toată tara. Blocurile YTONG sunt  preferate de  investitori pentru atributele termoizolatoare care permit realizarea unor clădiri cu certificat energetic A. Orasele cu cele mai mari santiere pentru constructia unor blocuri de locuinte cu zidărie termoizolantă sunt Brasov, Bucuresti, Timisoara si Bacău.

Dezvoltatorii cei mai activi în această perioadă pe piata rezidentială mizează pe dezvoltarea de clădiri multietajate de calitate superioarară, în multe cazuri, parte a unor ansambluri complexe, gândite pe mai multe etape. Livările de locuinte noi se fac în functie de evolutia cererii.

Numărul de apartamente noi care va fi livrat în piată în 2015 va  întregistra un avans important comparativ cu datele din ultimii cinci ani, însă piata de zidărie va creste cu doar 7%, potrivit estimărilor Xella Ro. Principalul motiv este reprezentat de consumul mai mic de produse de zidărie în cazul clădirilor multietajate comparativ cu cele unifamiliale. Pentru constructia unei case se utilizează o cantitate dublă de blocuri de zidărie fată de cea necesară pentru realizarea unui apartament.„O analiză a complexelor rezidentiale mari din tară reliefează un grad mai ridicat de maturitate a pietei. Sunt multe proiecte care vor fi livrate anul acesta unde clădirile sunt realizate cu blocuri de zidărie premium”, declară Marius Dragne, CEO Xella Ro. „Mare parte dintre cumpărătorii din piată sunt persoane tinere care lucrează în IT sau domenii conexe si se documenteaza temeinic despre beneficiile ce tin de confortul pe termen lung, având acces la multe informatii. În acest context, calitatea constructiei devine argument important de vânzare, fie că vorbim despre ansambluri cu blocuri de câte 200 de apartamente sau de clădiri mici cu două, trei etaje”, adaugă Marius Dragne.

Blocurile de zidărie YTONG au fost preferate în principal pentru beneficiile pe termen lung oferite clientilor  precum nivelul ridicat de protectie termică si fonică, mediul ambiant sănătos creat la interior la care se adaugă siguranta si durabilitatea căminului lor.

Blocurile de zidărie au o pondere mică în investitia totală pentru constructia unui bloc de locuinte, de sub 5%.  Dezvoltatorii înteleg că alegerea unor produse premium aduce beneficii importante atât pentru constructor, cât si pentru beneficiarul final si presupune costuri foarte mici raportate la investitia totală, cu impact în decizia de cumpărare

„Deschiderea constructorilor este din ce în ce mai mare. Avem parteneri care optează în mod special pentru blocuri de zidărie cu grosimi mari sau pentru solutii  de placare a stâlpilor pentru a reduce puntile termice în clădiri. De asemenea, sunt cazuri în care blocurile YTONG sunt utilizate în combinatie cu alte solutii termoizolatoare de calitate superioară aplicate direct pe fatadă cum ar fi plăcile minerale Multipor sau vata minerală bazaltică”, explică Marius Dragne.

În cele mai mari centre urbane din tară se contruieste cu zidărie termoizolantă YTONG. Astfel, în centrul tării, Brasovul este orasul cu cele mai multe apartamente noi realizate cu blocuri de zidărie YTONG în 2015. Printre cele mai importante proiecte realizate aici cu zidărie premium se numără Isaran, Top City, Dorobantilor Residence  sau Olimpic Residence. Aceste ansambluri rezidentiale oferă în piată anul acesta peste 700 de apartamente noi.

În vestul tării, în orase precum Timisoara sau ClujNapoca  au loc importante  livrări pe segmentul rezindential pentru Xella Ro. Aproximativ 600 de apartament noi au fost realizate cu YTONG numai în proiectele Complex Uranus Plaza sau Câmpina  in Timisoara.

Estul tării se dezvoltă mult pe segmentul de blocuri, cele mai importante santiere fiind localizate în  Bacău, Iasi sau Constanta. Doar în Bacau sunt în constructie aproximativ 500 de apartamente  realizate cu zidărie eficientă energetic  în proiecte precum Bacovia Residence sau Andrei Muresan. În Iasi se vor livra până în prima jumătate a anului viitor aproximativ 240 de apartamente noi realizate cu zidărie YTONG.

În sudul tării, în constructia de blocuri cu zidărie YTONG se remarcă orase precum Craiova, Ploiesti , Pitesti si Bucuresti. În Bucuresti YTONG este folosit pentru ansambluri rezidentiale din zone centrale si semicentrale care se adresează segmentului mediu-superior. Printre proiectele din Capitală realizate cu YTONG în 2015 se numără Seasons Primăverii, Italiană 18, The Park Apartments, MetroCity, City Pointsi Circului Park Tower.

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare ?n 30 de tări. ?n România, Xella a inaugurat în anul 2010, la Ploiesti, cea mai modernă unitate de productie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, în urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continuă si calitate în constructii, Xella produce si comercializează în România zidărie premium din BCA sub marca YTONG, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Marilee
hi AvazA,ipologine for the late respond, we do not have the service of printing, probably you can seek for printing service after buy from us. We can offer you the price within your budget if you buy more unit from us.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar