transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-12-2012

Programul Rabla din magazinele Hornbach strange sute de unelte vechi, in fiecare an

Programul Rabla din magazinele Hornbach strange sute de unelte vechi, in fiecare an

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează, luna aceasta, programul „Rabla”, prin care clienţii săi pot beneficia de o reducere de 100 lei la achiziţionarea unei maşini din gama MacAllister, la fiecare unealtă veche adusă. Acest program strânge, anual, sute de maşini şi, în plus, în luna decembrie a anului trecut ponderea produselor MacAllister din totalul uneltelor vândute a depăşit 60%.

„Marca MacAllister este marca proprie Hornbach şi se adresează clienţilor semiprofesionişti care caută un produs de o calitate bună, care să se preteze la o utilizare intensă, dar care să aibă un preţ redus. Tocmai de aceea, noi le recomandăm clienţilor produsele acestui brand şi, mai mult decât atât, le oferim o garanţie de cinci ani la achiziţia de unelte care aparţin acestei mărci”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a menţionat că reducerea prin programul „Rabla”, precum şi perioada extinsă de garanţie la cumpărarea de noi unelte MacAllister, a crescut încrederea românilor în acest brand şi, ca dovadă, a dus şi la mărirea numărului de clienţi care optează pentru o astfel de maşină.

De asemenea, pentru a susţine programul „Rabla”, Hornbach a amenajat în magazinele sale, în această lună, şi un spaţiu dedicat celor interesaţi de achiziţionarea uneltelor potrivite.

Referitor la acest subiect, Mugurel – Horia Rusu spune că, în luarea deciziei de cumpărare a produselor potrivite, trebuie să se ţină cont de recomandarea producătorului.

„O unealtă cu aceleaşi caracteristici tehnice se poate adresa utilizatorilor diferiţi. Spre exemplu, dacă se doreşte efectuarea unei lucrări ample, care ar solicita intens maşina respectivă, este recomandat să se opteze pentru o unealtă semiprofesională sau chiar profesională.

În schimb, dacă este ştiut faptul că acel instrument va fi folosit ocazional, este de preferat să se aleagă o maşină de tip hobby”, a completat Directorul General al Hornbach România.

Astfel, dintre maşinile de tip hobby, în magazinele Hornbach pot fi găsite mărcile Pattfield şi Einhell, din categoria uneltelor semiprofesionale – brandurile Black&Decker, MacAllister, Worx, iar din cele profesionale – Hitachi, Makita şi DeWalt.

În ceea ce priveşte sortimentul de unelte Hornbach, acesta este alcătuit din peste 150 de modele diferite – maşini de găurit şi înşurubat cu acumulatori sau electrice, ciocane rotopercutoare, polizoare, ferăstraie, freze, şlefuitoare, rindele.

În decembrie, Hornbach are în magazinele sale şi o zonă unde angajaţii săi oferă celor interesaţi detalii despre ce cadouri de Crăciun pot fi cumpărate, dar şi despre decoraţiuni sau alte produse de sezon.

„Brazii cu suporţii aferenţi, săniile, peştii şi acvariile, jucăriile pentru câini şi pisici, dar şi cele de pluş, precum renii, ursuleţii polari sau zânele, sunt doar câteva dintre produsele care pot fi cumpărate de la Hornbach pentru a fi făcute cadou, cu ocazia Crăciunului. Dintre acestea, cele mai vândute sunt brazii şi crăciuniţele de diverse mărimi sau culori”, a spus Mugurel – Horia Rusu.

În acest moment, în fiecare dintre cele cinci magazine Hornbach, clienţii pot găsi pe stoc 800 de crăciuniţe.

Hornbach organizează, în perioada 19 octombrie – 24 decembrie, Târgul de Crăciun, care este amenajat pe o suprafaţă de 200 de mp, în zona de grădină a fiecărui magazin, şi aduce, în acest an, peste 750 de articole de sezon: globuri, produse de iluminat, brazi, decoraţiuni etc.

În plus, Hornbach desfăşoară în magazinele sale, în perioada sărbătorilor de iarnă, mai multe acţiuni dedicate copiilor. Astfel, între 8 şi 9 decembrie, retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit îl aşteaptă pe Moş Nicolae, pentru ca în perioada 15 – 16 decembrie să aibă loc Atelierul pentru copii (cei mici vor putea construi diverse figurine), iar pe 22 şi 23 decembrie va avea loc evenimentul „Vine Moş Crăciun”, unde copiii vor primi cadouri.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 137 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar