transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2016

Renovarea locuintei, principalul motiv pentru apelarea la un imprumut rapid - studiu Viva Credit

Renovarea locuintei, principalul motiv pentru apelarea la un imprumut rapid - studiu Viva Credit

Circa 15% din utilizatorii de internet din mediul urban au declarat că au solicitat în ultimele 12 luni un împrumut de la o institutie financiară nebancară. Dintre cei care ar apela la un împrumut, peste 25% l-ar utiliza pentru renovarea locuintei si pentru alte nevoi casnice, potrivit studiului realizat de GfK România pentru Viva Credit, prima companie din România specializată în acordarea de credite cu o singură rată. Pe locul al doilea în ierarhia motivelor de împrumut de la institutiile financiare nebancare s-au situat nevoile personale neprevăzute si urgentele medicale, cu aproape 21%.

Credit Până la Salariu a devenit o optiune pe care tot mai multi români sunt dispusi să o ia în calcul atunci când se confruntă cu  situatii neprevăzute si au nevoie de o sumă mică de bani pentru o perioadă scurtă de timp.

Studiul a fost realizat pe un esantion online reprezentativ urban la nivelul României, pe o populatie cu vârste de peste 21 ani, angajati la un loc de muncă si care au venituri de peste 700 de lei.

„Observăm din acest studiu că institutiile financiare nebancare din România, care acordă împrumuturi într-o singură rată au început să fie o optiune viabilă pentru tot mai multi români. Asta demonstrează că oamenii au înteles beneficiile IFN-urilor care dau întâietate tocmai acestei nevoi a lor: să intre în posesia unei sume mici de bani, fără a mai fi nevoie să apeleze la prieteni sau cunostinte. Cu acest scop, am creat Credit Până la Salariu, cel mai rapid serviciu de împrumut, online, care îi scuteste pe clienti de timp irosit si cheltuieli suplimentare”, a spus Eduard Popisteanu, Director de Marketing al Viva Credit.

Brandul Viva Credit se bucură de o crestere a notorietătii cu circa 20% în ultimele12 luni în rândul utilizatorilor de internet din mediul urban.

Acest lucru a mentinut în top brandul Viva Credit în optiunile consumatorilor atunci când vor să apeleze la un împrumut rapid într-o singură rată online.

„Preferinta consumatorilor se datorează faptului că produsul Credit Până la Salariu îl poti utiliza exact pe ce perioadă doresti, iar în cazul rambursării anticipate nu ai niciun fel de costuri suplimentare. Dacă vrei să te convingi de calitatea serviciilor, primul împrumut este gratuit, nu numai dobânda, ci si comisioanele fiind zero”, a mai adăugat Eduard Popisteanu.

Viva Credit este o institutie financiară românească ce activează pe piata din România din anul 2011, an în care a lansat pe piata autohtonă conceptul de Credit Până la Salariu 100% online.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar