transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2013

Roca a lansat colectia Happening special creata pentru spatiul de baie

Roca a lansat colectia Happening special creata pentru spatiul de baie

"Colectia Happening este definita de predominanta liniilor curbe, completate de unghiuri drepte, de design-ul compact si imaginea armonioasa de ansamblu. Produsele acestei colectii creeaza o sinteza intre calitatile estetice ale formei si functionalitate. Elementele sale sunt compacte, cu volume integrate si linii esentiale. Nimic nu este in plus, nimic nu lipseste. Piesele au un caracter puternic si diferit, care se preteaza unui public pretentios si inovator", spun reprezentantii Roca.

De altfel, creatorul colectiei Happening, Ramon Benedito, are o vasta experienta in designul de echipamente electronice, obiecte folosite in domenii tehnice, precum si materiale de constructii si electrocasnice, iar amprenta sa se poate observa cu usurinta in colectia creata pentru Roca.

"Din punct de vedere estetic, colectia Hapenning isi ia inspiratia din lumea naturala si poate fi vazuta ca o apa curgatoare ce scalda spatiul baii in echilibru si induce o simbioza perfecta intre liniile drepte si formele curbe, ce ofera senzatia de calm si armonie, alaturi de functionalitate, beneficii atat de necesare in agitatia lumii moderne. Orizontalul predomina asupra verticalului, iar efectul de ansamblu este acela al unui volum integrat, care reflecta echilibru, eleganta, simetrie si frumusete", au mai adaugat reprezentatii Roca.

Colectia Happening include diverse modele de lavoare cu semipiedestal sau pe blat, vase de toaleta suspendate sau pe perete, bideuri si cadite de dus, toate integrate perfect in spatiul de baie.

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume.  In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar