transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2011

Ruukki lanseaza Adamante, cu greutate de 10 ori mai mica fata de tiglele traditionale din ceramica

Ruukki lanseaza Adamante, cu greutate de 10 ori mai mica fata de tiglele traditionale din ceramica Ruukki lansează Adamante, primul acoperis din tablă profilată tip tiglă specific caselor mediteraneene. Având un design îndrăznet, modelul profilului Ruukki Adamante reflectă extrem de fidel forma tiglei ceramice fată de alte acoperisuri din tablă tip tiglă. În plus, profilele Adamante sunt realizate din tablă de otel finlandez galvanizat la cald, având protectie de ultimă generatie, Pural. Ruukki oferă 50 de ani garantie tehnică si 20 de ani garantie estetică pentru profilele de acoperis Adamante.

"Românii sunt foarte atrasi de ideea de a avea case care să le amintească de farmecul vacantelor din zona Mediteranei. Mai există si categoria celor care au lucrat într-una dintre tările din regiune si s-au întors în România cu amintirea acelor locuinte. Astfel, casele românilor construite în stil mediteranean sunt întâlnite destul de des pe malul Mării Negre, dar chiar si la poalele muntilor, sau în zona Moldovei”, a declarat Zoltan Szoke, Business Line Manager Roofing Ruukki România & Bulgaria.

"Pentru reinterpretarea acestui stil în constructia propriei locuinte, consumatorii români trebuie să respecte caracteristicile mediteraneene, pentru obtinerea unui rezultat unitar si armonios”, a mai adăugat el.

Profilul Adamante are o greutate redusă, de numai 4,72 kg/mp, fiind usor de transportat si instalat.
Lungimea profilelor este variabilă si se ajustează în functie de proiectul fiecărui acoperis în parte, pentru a evita pierderile de material. Montajul este asigurat de echipe specializate ale distribuitorilor Ruukki din întreaga tară.

Profilele de acoperis Adamante au fost proiectate pentru a rezista conditiilor de climă solicitante si fluctuante, de la arsita verii si ploile de toamnă, la ciclurile de înghet-dezghet din perioada de iarnă. Adamante se comercializează alături de un kit complet de instalare, care include toate elementele necesare montajului.

Noul acoperis este unic pe piată fiind disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv rosu rubiniu si violet ametist, două culori speciale recent lansate si care se regăsesc numai în portofoliul Ruukki.

Compania finlandeză Ruukki este una dintre cele mai puternice producătoare si dezvoltatoare de solutii metalice la nivel mondial, prezentă în 27 de piete internationale, cu vânzări nete de 2,4 miliarde EUR. RUUKKI a realizat în România cea mai mare investitie greenfield din Europa, în valoare de 35 mil EUR, pentru crearea unui centru de productie local.

Peste 11,700 de angajati lucrează în centrele RUUKKI din întreaga lume. Portofoliul companiei include componente, produse si sisteme metalice complete – acoperis, fatade, panouri termoizolante pentru pereti si acoperis si solutii „la cheie” pentru industria constructiilor civile si industriale, structuri pentru poduri si constructii arhitecturale de anvergură. Actiunile companiei sunt listate la Bursa din Helsinki (corporatia Rautaruukki RTRKS)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Evgenya
Have only just started on clued up and it has shut me out when I clecikd on submit to check if I had a correct answer. This has happened a few times recently especially in the last week trying the toughies Is it me or are they out to get me????!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar