transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2013

SaphirKeramik - materialul viitorului Ón lumea obiectelor sanitare

SaphirKeramik - materialul viitorului Ón lumea obiectelor sanitare

Laufen, brand al Roca Group, lansează la expozitia ISH Frankfurt primele obiecte sanitare din SaphirKeramik, un nou material cu rezistentă extraordinară, prin care îsi propune să initieze o schimbare fundamentală în vocabularul designului de ceramică.

Primele produse create din SaphirKeramik si expuse publicului ca proiecte pilot sunt două lavoare de o delicatete desăvârsită. Datorită rezistentei si duritătii extreme, SaphirKeramik permite design imposibil în trecut, cu pereti foarte subtiri, cu grosimea de mai putin de 4 mm si margini definite, cu raza de 1-2 mm. Noul material ceramic de la Laufen oferă libertate creativă fără precendent în privinta designului si aduce cu sine o viziune cu totul nouă. Designerii pot gândi acum în termeni de tăieturi precise si pereti subtiri, în loc de suprafete si tolerantă.

Noile obiecte vor fi prezentate de specialistul elvetian Laufen la ISH Frankfurt, cea mai importantă expozitie la nivel mondial în domeniul inovatiilor în designul de baie, al sistemelor de încălzire si climatizare, precum si al solutiilor pentru energii regenerabile, ce are loc în perioada 12-16 martie 2013. Nivelul remarcabil de inovatie a noului material ceramic a impresionat juriul ISH, care a acordat noilor obiecte premiul Designplus, oferit de organizator, alături de Consiliul German pentru Design.

Pe lângă noile posibilităti oferite în termeni de design, SaphirKeramik este insensibil la abraziune mecanică sau cauzată de produse de curătenie. De asemenea, datorită rezistentei superioare, ce permite pereti subtiri si structuri simple, duce la reducerea cantitătii de material utilizate, greutate scăzută a obiectelor si beneficii în termeni de sustenabilitate.Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie.

Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume.  In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Star
Frnakly I think that's absolutely good stuff.
Bonner
Fidnnig this post solves a problem for me. Thanks!
Kaiden
Kick the tires and light the fires, problem ofifcillay solved!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar