transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2012

Selena Romania intra pe un nou segment de piata prin lansarea unui mortar revolutionar pentru zidarie - Mortarul in strat subtire TYTAN Professional

Selena Romania intra pe un nou segment de piata prin lansarea unui mortar revolutionar pentru zidarie - Mortarul in strat subtire TYTAN Professional Selena România, reprezentanţa holdingului internaţional Selena cu capital polonez şi listat la Bursa de la Varşovia, anunţă lansarea Mortarului în strat subţire TYTAN Professional, un produs inovator, în premieră pe piaţa din România, destinat construcţiei de case cu zidărie. Noul mortar oferă beneficii semnificative constructorilor şi utilizatorilor finali: costuri cu până la 50% mai mici comparativ cu mortarul tradiţional, uscarea în doar 2 ore şi aplicarea la temperaturi de până la -10 grade C.

“După ce în trecut am inovat în domeniul spumelor, ne propunem acum să revoluţionăm domeniul construcţiilor de case cu un produs curat, rapid, uşor de folosit şi accesibil. Mortarul în strat subţire TYTAN Professional este o soluţie în premieră pentru România, care creşte randamentul constructorilor şi reduce costurile totale asociate. Ne asumăm şi cu acest produs să educăm piaţa autohtonă şi suntem convinşi că profesioniştii din România vor recunoaşte beneficiile complete pe care le aduce mortarul TYTAN. Ne propunem ca în primul an de prezenţă al produsului pe piaţă să vindem circa 30.000 de unităţi”, a declarat Dorin Spătaru, Administratorul Selena România.

Mortarul în strat subţire TYTAN Professional este furnizat în recipiente sub presiune, fiind gata preparat. Recipientul se agită şi mortarul se aplică direct pe bucăţile de BCA sau pe blocurile ceramice utilizate, întărirea realizându-se în numai 2 ore comparativ cu 28 de zile, în cazul soluţiei clasice.
Conform testelor, un perete se ridică în jumătate din timpul necesar dacă se utilizează mortar tradiţional.

Mortarul se recomandă pentru pereţii portanţi şi despărţitori, aplicarea efectuându-se uşor, cu un minim de pregătire prealabilă. Construcţia cu Mortarul în strat subţire TYTAN Professional asigură şi izolare termică. De asemenea, acesta este uşor de transportat, un autoturism fiind suficient pentru transportul a mai multe cutii cu recipiente.

În mod clasic, pentru realizarea unei anumite suprafeţe de pereţi sunt necesari sute de saci de material, care trebuie manipulaţi şi stocaţi cu autovehicule speciale, iar ulterior pentru prelucrarea mortarului se impun utilaje dedicate şi cantităţi semnificative de apă şi energie electrică.

Un test comparativ efectuat de companie a ilustrat că pentru realizarea unei suprafeţe de zidărie de 250 mp sunt necesare între 9 şi 11 tone de mortar pe bază de ciment, betonieră, acces la utilităţi şi curăţarea ulterioară a zonei de lucru, în timp ce, utilizând Mortarul TYTAN Professional au fost folosite doar 42 de kg de mortar, un pistol pentru aplicat şi soluţia de curăţare a acestuia.

Mortarul în strat subţire TYTAN Professional este deja disponibil pe piaţa din România şi poate fi achiziţionat de la distribuitori, dealeri, din magazinele de materiale de construcţii şi din reţelele DIY. Preţul recomandat pentru un tub de material este de 31 de lei.

Grupul Selena este un holding cu capital polonez care operează la nivel global, producând şi distribuind materiale pentru construcţii, pentru utilizatorii profesionişti şi cei casnici. Grupul cuprinde 30 de companii în 18 ţări, care operează 15 fabrici de producţie high-tech. Activităţile Grupului Selena au legătură cu toate stadiile dezvoltării produsului: cercetare avansată, producţie, distribuţie, vânzare şi marketing global. Selena FM SA – compania care deţine grupul este listată la Bursa de Valori din Varşovia.

Selena oferă o gamă largă de produse pentru profesionişti şi utilizatori casnici. Brandurile sale principale sunt TYTAN şi ARTELIT..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar