transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2013

Sergio Castro - noul Managing Director al Roca Obiecte Sanitare

Sergio Castro - noul Managing Director al Roca Obiecte Sanitare

Incepand cu luna septembrie 2013, Roca Obiecte Sanitare are un nou Director Executiv, Sergio Castro. Acesta a fost numit recent Managing Director Roca Group in regiunea Balcani, dupa ce a condus anterior Roca Bulgaria. Odata cu noua numire, Sergio Castro preia responsabilitatile de Country Manager pentru 11 tari din regiunea balcanica.

Prin numirea lui Castro pe aceasta pozitie, Roca Group isi propune sa ofere servicii mai bune clientilor din fiecare tara din regiune, iar pozitia Roca in Balcani sa devina mai puternica dupa aceasta mutare. Castro a ocupat postul de Managing Director al Roca Bulgaria din 2008, cu rezultate remarcabile pe piata bulgareasca.

“Sunt constient de posibilitatile Roca Group in Romania si sunt convins ca noua structura din Balcani va intari prezenta Roca in fiecare tara. Astept cu nerabdare sa dezvoltam noi proiecte in Romania, bazandu-ne pe renumele pe care brandul il are deja aici si pe potentialul ridicat al pietei romanesti”, a declarat Sergio Castro.

In prezent, Sergio Castro este Country Manager Roca in Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia si Slovenia. Toate activitatile Roca Group din aceste tari se vor desfasura sub supravegherea sa.Sergio Castro s-a nascut in 1971 la Bilbao, Spania. A obtinut diploma de licenta in Economie la Universidad Complutense de Madrid, iar in 2003 a primit specializarea in Contabilitate si Audit de la Universidad Politecnica de Madrid. In decembrie 2001, Castro s-a alaturat echipei Laufen CZ (o companie a Roca Group) in Cehia, pe functia de Group Coordinator. In 2003, a preluat responsabilitatile de Export Area Manager pentru Statele Baltice, Ungaria si Romania, iar din 2005, pana in august 2008, a fost Director Administrativ si Financiar pentru Laufen CZ s.r.o., Cehia. Din 2008, Sergio Castro a devenit Managing Director Roca Bulgaria si a condus cu succes compania in ultimii patru ani si jumatate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar