transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2011

Sfaturi ale expertilor in bricolaj si ale bancherilor, privind lucrarile in locuinta

Sfaturi ale expertilor in bricolaj si ale bancherilor, privind lucrarile in locuinta Un studiu al IMAS International, din mai 2011, prezintă un scurt clasament al produselor de bricolaj în care românii isi doresc să investească în următoarele 6 luni: 17% dintre români preferă vopselele lavabile de interior; 15% dintre ei preferă materialele de constructii; si 13% dintre români doresc să se orienteze către plante si flori de exterior, în timp ce cele de interior se clasifică la 12%.

În momentul de fată, românii în general ar apela la un meserias când vine vorba de materiale de constructii (s-a înregistrat si o crestere cu 17% fată de anul 2010, de la 41% la 58%), în schimb clientii magazinelor de bricolaj ar dori să lucreze singuri si astfel situatia este exact inversă. Cât despre usi si ferestre, si acestia din urmă ar apela la un meserias.

„În România încă se mai construieste, oamenii încă isi mai construiesc case, nu cu acelasi ritm alert, dar totusi încă există loc. Pe lângă constructii, si-au făcut loc incredibil de repede amenajările. După mai bine un an de zile de la majorarea TVA-ului, piata si-a găsit un echilibru relativ, dar contextul economic rămâne totusi sub semnul provocării“ a declarat Nicola Szekely, Director General Baumax România.

În ceea ce priveste bauMax România, evolutia companiei rămâne la planul initial de noi deschideri de magazine în anul ce urmează. Întâi este prevăzut Cluj II si apoi Oradea. La proiectul Cluj II lucrările au început încă din mijlocul lunii mai 2011 si spre sfârsitul anului este pregătită amenajarea magazinului, cu deschiderea programata în primul semestru din 2012 .


„Având în vedere contextul economic precar, ne dorim si lucrăm totusi la păstrarea planului impus pe 2011, chiar dacă este o adevărată provocare. Cât despre vânzările bauMax România în primul semestru, acestea au avut o crestere usoară fată de aceeasi perioadă a anului trecut. Însă, ne asteptăm ca rezultatele de final de an să fie la fel de bune, mai ales că la mijlocul anului am avut onoarea să-l prezentam pe mesterul bauMax atât clientilor cât si angajatilor nostri. bauMax a sosit în luna mai 2011 în România, cu vorbe întelepte si haioase, cu o voce marcantă, prezentându-se ca un simbol al acestei companii. Mesterul bauMax este noul ambasador al mărcilor si întruchipează valorile si principiile acestei firme de familie, etalându-si în permanentă binecunoscutul slogan: Ascultă-l pe bauMax!, a încheiat Nicola Szekely.

Din ce în ce mai mult, pentru finantarea lucrărilor, românii apelează la o perioadă initială de economisire, urmată de accesarea unui credit în scop locativ. Conform unui studiu IRSOP, 45% dintre clientii băncilor pentru locuinte vor sa folosească finantarea pentru reparatii locative. În plus, cca. 80% dintre românii au planuri de îmbunătătire a locuintelor în următorii 5 ani, mai ales de renovare (peste 40%) si reparatii majore (peste 30%).

La nivelul întregului sistem de economisire-creditare din România, 74% din creditele fără ipoteca au fost folosite de către clienti pentru proiecte de renovare a locuintei (modernizare, amenajări si reparatii).

Unul dintre cele mai importante avantaje ale sistemului de economisire-creditare este reprezentat faptul ca produsele de finantare sunt in lei.

„În cei 3 ani de activitate, clientii BCR Banca pentru Locuinte au apreciat pozitiv dorinta noastră de a le oferi produse si servicii potrivite nevoilor lor individuale. Tocmai pentru a veni în sprijinul planurilor lor pe termen mai lung, am dezvoltat un nou produs, care să păstreze caracteristicile principale ale sistemului de economisire-creditare, dar să ofere un grad mai mare de flexibilitate si posibilitatea de a obtine un credit locativ pe o perioadă mai lungă, de până la 10 ani.

Noul produs Locuinta Avantaj pe care l-am lansat in aceasta saptamana oferă optiuni flexibile pentru faza de economisire, astfel încât clientii nostri vor putea să economisească fie în rate lunare regulate, dar si prin mai multe plăti neregulate, în functie de disponibilitătile lor bănesti. Cu acest produs, venim în întâmpinarea clientilor care doresc un credit ipotecar pentru locuintă si dispun de avansul necesar, astfel facilitându-le accesul la un creditul locativ în lei, cu dobândă mică de 5% pe an si fixă pe toată durata contractului de credit“, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedinte BCR Banca pentru Locuinte.

George Ionescu are un apartament de 2 camere, de 60 mp si vrea să îl renoveze în totalitate: să schimbe gresie, faiantă, obiecte sanitare, calorifere, centrală termică, să pună parchet. O asemenea lucrare poate ajunge la un cost total cam de 8000 de euro, incluzând si mână de lucru. Pentru a beneficia de această sumă, mai repede, George, îsi face un contract de economisire-creditare Locuinta Avantaj pe o perioadă de 14 ani la BCR BpL si cu un avans de 8750 lei, alege un credit anticipat tip punte, cu dobândă de 9% pe an. Astfel, primeste imediat 35.000 lei pentru proiectul său de renovare. Pentru acest credit plăteste în primii 4 ani ai contractului o rată lunară de 280 lei si continuă economisirea cu 204 lei pe lună, urmând că la repartizarea contractului, creditul să se transforme în credit locativ cu dobândă fixă de 5% pe an, pentru care va plăti în următorii 10 ani ai contractului o rată de doar 198 lei pe luna.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele si agentiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directă de vânzare si prin partenerii BCR BpL.

Noul produs de economisire-creditare al BCR BpL are o dobândă fixa de 5% pe an pentru creditul locativ acordat in lei, si dobânzi de 7% si 9% pe an pentru creditele tip punte, intermediar si, respectiv, anticipat. Toate dobânzile practicate de BCR Banca pentru Locuinte sunt fixe pe toată durata contractului de credit, care, în cazul noului produs, poate ajunge până la 120 de luni.

Avantajele importante pentru clientii BCR BpL în etapa de creditare sunt este sunt comisionul zero la acordarea creditului (comisionul de analiză dosar credit) si comisionul lunar de administrare de doar 0,05% din valoarea soldului.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Susannah
Thanks for helping me to see things in a diffreent light.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar