transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2013

Sika - crestere cu 4% a vanzarilor in prima jumatate a anului 2013

Sika - crestere cu 4% a vanzarilor in prima jumatate a anului 2013

Sika AG, unul dintre principalii jucători la nivel global în domeniul materialelor chimice pentru construcţii, a raportat o creştere cu 4% a vânzărilor în prima jumătate a acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, la 2.402,5 milioane de franci elveţieni.

“După un început de an lent, cauzat de condițiile nefavorabile ale vremii, în al doilea trimestru am raportat o creştere cu 8,3% a vânzărilor şi o îmbunătățire semnificativă a marjelor de profit.  În plus, deschiderea celor zece noi fabrici în ultimele 12 luni a condus la accelerarea ritmului de extindere pe piețele emergente și a dus la o creștere peste aşteptări a vânzărilor în aceste regiuni, cu 13,5%”, a declarat Jan Jenisch, CEO-ul Sika.

Creșterea profitabilității

Majorarea vânzărilor, un rezultat brut mai mare, precum și îmbunătățirea selectivă a eficienței, au dus la o creștere peste medie a profitabilității în perioada analizată. Sika a înregistrat astfel un profit operațional (EBIT) de 220,2 milioane franci elveţieni, ceea ce reprezintă o creștere cu 11,4% (S1 din 2012: 197,6 milioane franci elveţieni). Profitul net după impozitare a crescut cu 13,2%, la 141,3 milioane franci elveţieni (S1 din 2012: 124,8 milioane franci elveţieni).

Toate regiunile au înregistrat creșteri în trimestrul al doilea

Cu vânzări nete de 1.128,5 milioane de franci elvețieni, Sika a raportat  în prima jumătate a anului 2013 o creștere cu 0,8% în moneda locală pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), față de prima jumătate a anului 2012 când a înregistrat vânzări de 1.

108,5 milioane de franci elveţieni. Compania a realizat o creștere semnificativă atât pe piețele din Africa și Orientul Mijlociu, cât și pe cea din Rusia.

În ceea ce privește piețele cheie, precum cele din Germania și din țările nord-europene, mișcările au fost destul de precaute în prima jumătate a anului 2013, numeroase proiecte noi de infrastructură fiind amânate. Nici în țările din Europa de Sud nu s-au înregistrat alte situaţii.

După o iarnă foarte aspră care a atras după sine o scădere substanțială a vânzărilor de soluţii pentru acoperișuri, piețele din regiunea Americii de Nord și-au revenit foarte lent. Numeroase proiecte de construcții care au fost amânate din cauza vremii s-au concretizat abia în cel de-al doilea trimestru al anului. În timp ce restricțiile bugetare stricte impuse de Guvernul Statelor Unite ale Americii au încetinit, într-o oarecare măsură, proiectele companiei, revenirea pieței imobiliare a avut un impact pozitiv asupra sectorului de construcții.

Menținerea constantă a ritmului de dezvoltare pentru regiunea Americii Latine a condus la înregistrarea unei creșteri de 11, 8% a business-ului în prima parte a anului 2013. Compania a raportat o creștere substanțială a vânzărilor în toată această regiune, cu precădere în țări precum Brazilia și Argentina.

În regiunea Pacific-Asia, Sika a înregistrat în continuare o dezvoltare puternică, cu o creștere a vânzărilor nete cu 11,2% în moneda locală. În timp ce ritmul de dezvoltare din țările OECD a fost stabil, în China și în Asia de Sud-Est creșterile au fost de două cifre.

Deși piața auto a asistat o creștere moderată de doar 1% per total, Sika a înregistrat o creștere semnificativă în 2013 și pe acest sector. Datorită noilor tehnologii, grupul a profitat, în special, de lansarea de noi modele în sectorul premium.

Perspective de creştere şi în a doua jumătate a anului

Pentru cea de-a doua jumătate a anului 2013, Sika se așteaptă la o continuare a dinamicii de dezvoltare pe piețele emergente. Cererea din Asia va rămâne la fel de puternică, iar pentru regiunea Americii Latine compania își propune o rată de creștere de două cifre. Pe de altă parte, situația evoluției din Europa este încă incertă.

Pe baza rezultatelor sale semestriale și a achizițiilor din Marea Britanie, India, Mexic și Australia, Sika confirmă estimările de creştere a business-ului cu 4% de până la 6% în moneda locală, potrivit raportului anual din 2012,  precum și o ușoară îmbunătățire a profitabilității pentru anul 2013.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sengen
are rarely in a ptiioson toa0forcea0their agents to use a specific CRM tool.a0In a post titleda0The Price Per Agent Problem,a0CREOutsider noted: Brokerages also have to deal with the independent contractor issue. You
Lam
*Note to self: No sikasika*I dunno, I'm tnnhkiig of transfering all my email from drizzle to gmail 'cause I get hundreds of spam messages a day now and I'm tired of it. So right now I use my drizzle account for various work emails, communicating with professors, and all that kind of stuff in addition to all my friends. So I don't want the username to make people go wtf.But maybe I'm being too anal.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar