transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2015

Sika - o noua gama de produse speciale pentru protectia lemnului

Sika - o noua gama de produse speciale pentru protectia lemnului

Tinând cont de folosirea tot mai frecventă a lemnului în proiectele de constructii, mai ales în cele rezidentiale, Sika România, unul dintre principalii jucători ai pietei locale de materiale chimice pentru constructii, îsi extinde portfoliul de produse cu o gamă nouă, specială pentru protectia structurilor de lemn împotriva focului.

„În ultimii ani am observat o majorare a numărului de proiecte de constructii în care lemnul joacă un rol esential si, astfel, si o crestere a cererii pentru produse speciale pentru protectia acestuia împotriva celui mai întâlnit inamic – focul. Astfel, am decis să lansăm pe plan local Sika Pyroplast, o gamă ce contine produse speciale pentru protectia la foc a structurilor din lemn”, a declarat Aurelian Pascale, Manager al  diviziei  Flooring si Coating Sika România. 

Potrivit afirmatiilor sale, noua gamă se adresează cu precădere proiectelor rezidentiale, mai ales caselor în stil rustic care folosesc ca si material principal lemnul, dar si proiectelor industriale si comerciale.

Dincolo de protectia reală la foc adusă lemnului prin cele 3 produse de acoperire transparente - Sika® Pyroplast® Wood T Primer, Sika® Pyroplast® Wood T, Sika® Pyroplast® Wood Top T - gama Sika Pyroplast Wood T permite posibilitatea de a valorifica la maxim aspectul si frumusetea naturală a suprafetelor din lemn utilizate în interiorul constructiilor, fie că sunt elementele structurale sau elemente decorative ori  de mobilier.

Gama Sika Pyroplast cuprinde si solutii destinate protectiei la foc a structurilor din otel. Desi lemnul si metalul au un comportament total diferit prin expunerea la flacără si temperaturile înalte generate de incendii, produsele Sika Pyroplast Wood si Pyroplast ST (ST -“Stall”) au la bază o tehnologie similară - un strat de acoperire termospumant care, prin carbonizare, împiedică răspândirea flăcărilor si întârzie arderea lemnului natural si a produselor derivate din acesta sau,  în cazul otelului, mentine un timp bine determinat cât mai scăzută temperatura la care elementul protejat îsi schimbă proprietătile fizice si îsi pierde practic rezistenta ca element structural.

„Potrivit unor studii interne referitoare la cauza incendiilor si incindenta lor anuală, folosirea gamei Sika Pyroplast pe elementele structurale ale unei clădiri măreste considerabil timpul de rezistentă la foc, reduc sansa de propagare a focului si protejează elementele structurale oferind posibilitatea de a păstra structura intactă”, a mai afirmat Aurelian Pascale.

Acesta a subliniat, de asemenea, că avantajul principal al acestor produse este chiar abilitatea de a minimiza efectele unui incendiu, contribuind astfel la oprirea în timp util a incendiului, la salvarea constructiei, a bunurilor existente si cel mai important: a vietilor persoanelor aflate în interior.Produsele din gama Sika Pyroplast sunt fabricate de către Sika Germania, în unitatea de productie din Stuttgart, si reprezintă o noutate si la nivel de grup, nu doar local, acestea fiind introduse pe piata din România imediat după lansarea globală datorită potentialului pe această nisă.

Potrivit reprezentantului Sika România, unicitatea unei astfel de game la nivelul companiei si chiar la nivelul pietei locale se va reflecta si în cifra de afaceri.

„Suntem încrezători că putem atinge vânzări semnificative cu noua gamă, având în vedere numărul tot mai mare de cereri pentru astfel de produse. De altfel, mizăm ca peste 30% din vânzările Sika Pyroplast să fie realizate pentru constructii rezidentiale, fie că este vorba de locuinte individuale private sau de ansambluri de mari dimensiuni”, a încheiat Aurelian Pascale.

Noua gamă de produse Sika Pyroplast Wood T poate fi găsită de către clientii persoane fizice în întreaga retea de magazine Dedeman, în timp ce clientii corporate pot contacta echipa Sika România pentru o ofertă concretă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar