transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2013

Sika a finalizat achizitia diviziei de adezivi a AkzoNobel

Sika a finalizat achizitia diviziei de adezivi a AkzoNobel

Sika AG, unul dintre principalii jucători la nivel global în domeniul materialelor chimice pentru construcţii, a finalizat achiziția diviziei de adezivi pentru construcții a companiei germane AkzoNobel, tranzacția fiind anunțată încă din luna august. AkzoNobel Building Adhesives se află în top trei companii la nivel european pe segmentul său de activitate, având peste  550 de angajați. Prin intermediul acestei achiziţii, Sika îşi va lărgi oferta de soluţii profesionale pentru pardoseli (Flooring), sigilari si lipiri (Sealing&Bonding) şi reparaţii /renovări (Refurbishment).

Afacerea cu adezivi a AkzoNobel se concentrează pe produsele din segmentul premium, comercializate sub brandurile Schonox, Cegecol, Casco, Synteko şi EriKeeper. Compania deţine şi două unităţi de producţie în Germania şi Franţa şi o rețea de distribuție la nivel european prin intermediul căreia asigură clienţilor soluţii eficiente şi inovatoare.

Prin achiziția diviziei Building Adhesives a AkzoNobel, Sika îşi completază portofoliul de produse și oferă o gamă de soluții profesionale pentru finisajele interioare, adresându-se în mod particular meșterilor specializați. Astfel, compania va beneficia de un portofoliu de produse complementar, foarte bine cunoscut pe piețele europene (Germania, Franța, Olanda sau Ţările Nordice), ce va fi lansat prin intermediul canalelor europene și mondiale de vânzări ale Sika.

Aproximativ 65% din business-ul recent achiziționat este legat de domeniul renovărilor şi al reparaţiilor (Refurbishment). Principalele tehnologii AkzoNobel sunt reprezentate de formule speciale pe bază de ipsos și ciment destinate produselor pentru şape autonivelante şi adezivi pe bază de apă pentru pardoseli şi plăci ceramice

Expertiza și competența AkzoNobel în adezivii de pardoseli și al materialelor izolante pe bază de ciment, consolidează poziţia de lider a grupului Sika în domeniul pardoselilor.

De asemenea, AkzoNobel Adhesives completează strategia companiei elveţiene  pe segmentul sistemelor hibride de pardoseli, concepute pentru a răspunde la nevoile individuale ale clienților din întreaga lume.

Prin intermediul acestei achiziții Sika își va consolida și poziția pe piaţa de sigilări şi lipiri (Sealing&Bonding), unde se observă o creștere a cererii, datorită intensificarii procesului de urbanizare, a accentului pus pe construcţia de clădiri înalte şi eficiente din punct de vedere energetic, precum şi  importanței materialelor cu emisii reduse, pentru o mai bună calitate a aerului din interior.

“Suntem bucuroși să primim echipa de succes a diviziei de adezivi AkzoNobel în cadrul marii familii Sika. Această achiziție va face din compania noastră un jucător și mai puternic pe piața de finisaje interioare, crescând, și, în același timp, completând oferta noastră de produse pentru pardoseli (Flooring),sigilari si lipiri (Sealing&Bonding) reparaţii şi renovări (Refurbishment)”, a declarat Jan Jenisch, CEO-ul Sika.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
WXXbD4 Really informative blog. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar