transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-01-2014

Sika AG - vanzari de peste 5 miliarde de franci elvetieni in 2013

Sika AG - vanzari de peste 5 miliarde de franci elvetieni in 2013

Sustinute de întârzierea iernii, vânzările Sika AG au luat avânt în cel de-al patrulea trimestru al anului 2013. Vânzările totale au crescut cu 9,4% în moneda locală, în anul financiar 2013. Raportat la rata de schimb valutar, vânzările au fost cu 6,5% mai mari, ajungând la 5,14 miliarde CHF. Această evolutie pozitivă se datorează, în mare parte, cresterii organice, integrarea rapidă a achizitiilor fiind, de asemenea, un factor cheie ce a contribuit la acest ritm de crestere.

5,9% din cresterea globală a vânzărilor raportate în anul financiar 2013 a fost atribuită cresterii organice, la care au contribuit toate regiunile, în timp ce cresterea vânzărilor raportate la achizitii s-a ridicat la 3,5%. Puterea francului elvetian a avut un efect negativ, de aproximativ 2,9%, asupra ratei de schimb. S-a putut observa însă o crestere cu 6,5% a vânzărilor în franci elvetieni. În conditiile solicitante care predomină în numeroase piete de desfacere, rezultatele obtinute sunt mărturia unei strategii puternice de dezvoltare a Sika.

Regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) a raportat o crestere de 8,5% în 2013.

Această tendintă pozitivă a fost determinată, în principal, de cresterea organică înregistrată în Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu si Marea Britanie, precum si de noile achizitii.

Business-ul din regiunea Americii de Nord a evoluat considerabil în ultima parte a anului, rezultând o crestere de 2,3% a vânzărilor în 2013. În timp ce piata imobiliară rezidentială si-a revenit, nu s-a înregistrat niciun impact pozitiv din partea altor sectoare de constructii.

Dintre toate regiunile, America Latină a înregistrat cea mai mare crestere în 2013. În comparatie cu anul precedent, vânzările au evoluat cu 15,1%, fiecare tară si piată din această regiune înregistrând cresteri substantiale.

Cu o crestere peste medie, regiunea Asia/Pacific a înregistrat, de asemenea, o evolutie pozitivă a vânzărilor, de 12,5%. În timp ce tările OECD au raportat cresteri cu o singură cifră, China, India, Indonezia, Thailanda, Malaezia si Vietnam au înregistrat rate de crestere de două cifre.

Accelerarea afacerilor pe pietele emergente a dus la o crestere a vânzărilor de 17,2% în moneda locală si de 11,8% în franci elvetieni. Proportia vânzărilor generate de pietele emergente a crescut la 38% (anul trecut înregistrând 37%).

Prin intermediul investitiilor în pietele emergente, lansarea de noi produse, precum si prin achizitia de noi companii, Sika este pregătită să-si continue evolutia si în anul 2014. Acestea fiind spuse, oscilatiile semnificative ale valutei înregistrate în ultimele luni si procesul de integrare a noilor companii achizitionate prezintă o provocare în termeni de crestere a vânzărilor si a costurilor de achizitie.

Sika AG cu sediul în Baar, Elvetia, este o companie activă la nivel global în domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria constructiilor si industriele  producătoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, fatade parcuri solare si eoliene. Compania elvetiană este lider în domeniul solutiilor utilizate în procesele de sigilare, lipire, amortizare, consolidare si protectie a structurilor portante.

Gama de produse Sika include aditivi de înaltă calitate pentru betoane, mortare speciale, adezivi si sigilanti, materiale de amortizare, consolidări structurale, pardoseli industriale si sisteme de acoperisuri si impermeabilizări.

În prezent, Sika numără subsidiare în 80 de tări si mai mult de 16.000 de angajati la nivel global, care asigură o legătură stabilă între clienti si companie, garantând succesul tuturor partenerilor. În 2013 Sika a generat vânzări de 5,14 miliarde CHF.

Sika România, subsidiară a concernului elvetian, a fost înfiintată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosintă fabrica de aditivi de la Brasov - prima unitate de productie Sika din România. În plus, Sika va inaugura si cea de-a doua fabrică din România, la Căpusu Mare, judetul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât si mortare folosite ca adezivi.

Compania este lider de piată în domeniul aditivilor pentru betoane, al pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, al consolidărilor cu fibre de carbon, dar si al mortarelor speciale.

În 2013, Sika România a fost implicată în proiecte locale importante printre care se numără Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Băile Herculane, turnul de răcire Paroseni, loturile de autostradă de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea căii ferate Sighisoara – Atel si multe altele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Heaven
Gina I was talking about the pink thread which is anchor perle cotton.they are not available in our small town but I can get them in other part of cities in India itself.. thank you very much for your geyroesitn..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar