transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2013

Sika Romania investeste intr-un centru de competente in materiale de constructii la Brasov

Sika Romania investeste intr-un centru de competente in materiale de constructii la Brasov

Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice pentru construcţii, investeşte într-un centru de competenţe la Braşov. Acesta va deveni funcţional începând din 2014 şi va dispune de laboratoare specifice, ce vor deservi atât piaţa din România, cât şi pe cele din Europa Centrală şi de Est.

„Centrul de competenţe în materiale de construcţii este situat în apropierea sediului central şi a fabricii din Braşov şi se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi. Pentru achiziţia clădirii, dar şi pentru echipamentele necesare, am alocat investiţii susţinute din fonduri proprii”, a declarat Ileana Nicolae, Director General al Sika România.

Potrivit afirmaţiilor sale, în cadrul acestui centru vor fi amenajate laboratoare în care vor fi dezvoltate şi testate produse, cât şi aplicări cu întreaga gamă de soluţii Sika existentă pe piaţa locală.

„Această decizie a fost luată pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri. Aceştia vor putea testa toate soluţiile Sika şi vor beneficia de consiliere profesională”, a mai afirmat Ileana Nicolae.

Centrul va include şi săli de conferinţe dotate la cele mai înalte standarde în cadrul cărora atât angajaţii Sika, cât şi angajaţii clienţilor vor putea lua parte la training-uri speciale în care vor putea afla cum trebuie aplicate soluţiile. Acesta va încorpora şi centrul de competenţe pentru faţade inaugurat încă din 2011, care deserveşte subsidiarele Sika din Europa Centrală şi de Est.„În cadrul acestui sediu va fi amenajată şi o zonă specială de showroom unde clienţii vor avea acces la mostre şi materiale tehnice ale tuturor soluţiilor comercializate pe plan local”, a mai adăugat reprezentanta companiei.

Centrul este cea de-a doua investiţie realizată de Sika pe plan local de la începutul acestui an. Astfel, în luna martie, compania a achiziţionat o hală şi echipamente de la compania Deutek, urmând ca pe baza acestei infrastructuri să inaugureze, în această toamnă, o fabrică de mortare uscate.

Campioni la investiţiile brownfield

Grupul elveţian nu aplică doar pe plan local strategia extinderii prin investiţii brownfield şi, doar în luna iulie, Sika a anunţat preluarea a doi mari producători de profil. Astfel, compania a achiziţionat un join-venture format din Radmix Resources Pty Ltd şi ASF (Australian Synthetic Fibres), din Australia, cât şi  subsidiarele Texsa din India şi Mexic.

Şi în Europa, Sika a realizat o achiziţie în luna iunie a acestui an, când compania Everbuild Building Products Ltd, cel mai mare producător independent de materiale pentru izolaţii, adezivi şi produse chimice pentru construcţii din Marea Britanie, a devenit parte a grupului elveţian.

Prin aceste acţiuni, Sika îşi consolidează poziţia pe piaţa internaţională a materialelor chimice speciale, achiziţionând în doar două luni business-uri ce au generat în 2012, în total, vânzări de 121 milioane de franci elveţieni.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar