transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2012

Sika Romania isi propune cresterea business-ului cu 5% anual si investitii in cercetare si dezvoltare

Sika Romania isi propune cresterea business-ului cu 5% anual si investitii in cercetare si dezvoltare Sika România, liderul pieţei locale de materiale chimice pentru construcţii, are în plan investiţii de circa 1 milion de euro în următorii trei ani şi mizează pe creşteri de 5% a cifrei de afaceri de la an la an în perioada amintită.

„Investiţiile previzionate pentru următoarea perioadă se vor îndrepta către modernizarea laboratoarelor de cercetare şi dezvoltare, construirea unui centru de competenţe în materiale de construcţii ce va cuprinde un laborator de betoane şi mortare şi unul pentru testarea adezivilor, dar şi către construirea unei staţii de epurare”, a declarat Ileana Nicolae, Director General al Sika România.

Potrivit afirmaţiilor sale, în cei 10 ani de la intrarea pe piaţa din România, Sika a realizat investiţii de circa 2,5 milioane euro, absorbite de unitatea de producţie din Braşov, inaugurată în 2008, de sediul central din Braşov şi depozitul aferent, de laboratoarele de cercetare şi dezvoltare pentru betoane, cât şi de centrul de competenţe pentru faţade, finalizat în 2011, care va deservi subsidiarele Sika din Europa Centrală şi de Est.

În ceea ce priveşte business-ul Sika România, Ileana Nicolae estimează un avans anual de circa 5% al cifrei de afaceri pentru următorii 3 ani, influenţat de creşterea diviziei de retail, de majorarea numărului de distribuitori şi a expertizei vânzătorilor şi consultanţilor tehnici, dar şi de realizarea proiectelor de infrastructură anunţate. Intensificarea prezenţei Sika pe piaţa din Republica Moldova, dar şi creşterea notorietăţii brandului vor avea, de asemenea, un impact pozitiv.

„În ciuda scăderii pieţei locale de profil cu 5 procente în 2011, am înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 17%, la 18 milioane de euro, de la 15,4 milioane de euro în 2010. Strategia de vânzări şi politica de selecţionare a clienţilor, concentrarea pe proiectele relevante, cât şi asigurarea consultanţei în şantier şi suportul tehnic pe întreaga durată a proiectelor, respectiv creare de reteţe personalizate pentru producătorii de betoane, adaptate la cimenturile specifice, au avut un impact pozitiv”, a mai subliniat Ileana Nicolae.

Conform estimărilor sale, piaţa autohotonă de materiale chimice pentru construcţii a scăzut în 2011 cu 5 procente, ajungând la o valoare de 900 de milioane de euro, după ce în 2010 s-a contractat cu 15%, până la 950 de milioane de euro comparativ cu anul precedent când atingea o valoare de 1,1 miliarde de euro.

„Pentru 2012, după 3 ani de scăderi consecutive, estimăm un avans uşor al pieţei de materiale chimice pentru construcţii, cu 5%, în condiţiile anunţurilor privind demararea unor mari proiecte de infrastructură”, a mai subliniat Ileana Nicolae.


În ceea ce priveşte afacerile Sika în 2011, reprezentanţii companiei estimează că o pondere importantă din business a fost realizată de vânzările de aditivi pentru betoane, produse realizate în cadrul fabricii din Braşov. Ponderi semnificative în afacerile Sika au avut şi sistemele de membrane pentru acoperişuri cât şi soluţiile pentru pardoselile industriale şi cele pentru impermeabilizări, acestea fiind importate de la subsidiarele Sika din Elveţia, Germania, Cehia sau Austria.

„Sistemele Sika destinate reparaţiilor, consolidărilor şi protecţiilor vor câştiga, în continuare, o pondere sporită în business-ul companiei, în condiţiile în care segmentul de renovări continuă să fie dominant în piaţa de construcţii”, este de părere Ileana Nicolae.

Aceasta a mai afirmat, de asemenea, că beneficiarii încep să înţeleagă că investiţii iniţiale mici în materialele folosite generează cheltuieli ulterioare ridicate pentru reparaţii şi întreţinere şi se îndreaptă tot mai mult către soluţii inovative care asigură durabilitate şi reduc costurile de mentenanţă. Spre exemplu, aditivii care reduc cantitatea de apă folosită la fabricarea betonului determină o durată mai mare de viaţă a acestuia şi o creştere substanţială a rezistenţei atât în etapele preliminare, cât şi în cele ulterioare.

În cei 10 ani de prezenţă pe piaţa locală Sika România a participat la dezvoltarea unora dintre cele mai mari proiecte pe plan autohton, precum: Aeroportului Henri Coandă-Otopeni, Autostrada Transilvania, Autostrada Soarelui – A2, staţia de epurare Glina, Stadionul Naţional, Parcul Eolian Fântânele şi Biblioteca Naţională.

Sika AG, cu sediul în Baar, este o companie elveţiană activă la nivel global, care deserveşte piaţa materialelor chimice speciale pentru construcţii şi industrie. Grupul este lider în tehnologiile de procesare utilizate în domeniul sigilărilor, lipirilor, hidroizolaţiilor, ancorărilor, aditivilor pentru betoane şi pentru mortare, protecţiilor anticorozive, pardoselilor, acoperişurilor şi faţadelor.

În prezent, Sika numără subsidiare în 74 de ţări şi aproximativ 13.500 de angajaţi la nivel global care asigură o legătură stabilă între clienţi şi companie şi garantează reuşita strategiei de afaceri. Graţie acestei structuri complexe, Sika generează vânzări anuale de 4,4 miliarde CHF.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov - prima unitate de producţie Sika din România. Compania este structurată în două divizii - Divizia de Construcţii şi Divizia Industrie – şi furnizează pe piaţa locală materiale chimice de construcţii (produse pentru sigilări, lipiri, ranforsări, reparaţii, hidroizolaţii şi protecţii)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Awala
South Africa is getting galbol recognition from a fashion design aspect, with a clean new take on garments and the words Afro-chic fashion flying around; designers are obtaining galbol recognition within the Fashion industry and in doing so are finding themselves in a situation to outsource work to textile workers within South Africa.
Rere
Depends on the hotel. I'm sure any of the Paradores would. Most hotels in Castles are epttry high class, and they would have all the amenities, but you should do a search on them to start, and if you don't find out that way, then contact them and ask. Ummmm. as for your cell phone: FIRST you want to make sure you can even use it there, THEN make sure that you can use your chord to charge it there must SAY that it can be used in 220V outlets. And THEN make sure you have an extra battery, just in case. OR you could do what my friend did. She bought a SOLAR charger. No problems with the voltage that way. (I used a converter, and STILL blew out my battery!)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar