transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-09-2011

Sika Romania se extinde pe piata din Republica Moldova si vizeaza afaceri de 1 milion de euro in 2012

Sika Romania se extinde pe piata din Republica Moldova si vizeaza afaceri de 1 milion de euro in 2012 Sika, liderul pieţei locale de materiale chimice pentru construcţii, anunţă extinderea operaţiunilor şi în Republica Moldova, mizând pentru această piaţă pe o cifră de afaceri de 1 milion de euro în 2012. Intrarea în această regiune s-a realizat prin intermediul distribuitorului Eneia Group.

„Cu toate că Sika intră pe noi pieţe doar prin inaugurarea de subsidiare proprii, afinităţile culturale şi lingvistice dintre ţara noastră şi Republica Moldova au dus la decizia ca această piaţă să fie alocată diviziei din România, printr-un parteneriat cu Eneia Group”, a declarat Ileana Nicolae, directorul general al Sika România.

Aceasta a subliniat, de asemenea, că aceeaşi practică a fost întâlnită şi în cazul lansării business-ului din Muntenegru, acesta fiind coordonat de subsidiara Sika din Croaţia.

„Estimăm că până la finele anului 2012 ne vom consolida poziţia pe piaţa de materiale chimice pentru construcţii din Republica Modova şi vom ajunge la un business de 1 milion de euro”, a mai spus Ileana Nicolae. Aceasta a subliniat că evoluţia afacerilor pe această piaţă va fi influenţată mai ales de stabilitatea politică.

În ceea ce priveşte piaţa de materiale chimice pentru construcţii din Republica Moldova, estimările Sika arată că aceasta se situează în acest moment la nivelul celei româneşti din anii ’90.

Sika România a lansat deja pe piaţa moldovenească toate gamele de produse încă din luna aprilie. Compania estimează că cele mai bine comercializate soluţii vor fi cele din gamele de hidroizolaţii, sigilanţi, adezivi, membrane PVC, aditivi şi mortare speciale.


„După ce am analizat structura pieţei din Republica Moldova, am decis împreună cu partenerul nostru să abordăm, pentru început, clienţii de business”, a spus reprezentanta companiei. Potrivit declaraţiilor sale, majoritatea vânzărilor Sika pe piaţa din Moldova se vor realiza şi în 2011, dar şi în 2012, pe segmentul de business.

Sika AG, cu sediul în Baar, este o companie elveţiană activă la nivel global, care deserveşte piaţa materialelor chimice speciale pentru construcţii şi industrie. Grupul este lider în tehnologiile de procesare utilizate în domeniul sigilărilor, lipirilor, hidroizolaţiilor, ancorărilor, aditivilor pentru betoane şi pentru mortare, protecţiilor anticorozive, pardoselilor, acoperişurilor şi faţadelor.

În prezent, Sika numără subsidiare în 74 de ţări şi aproximativ 13.500 de angajaţi la nivel global care asigură o legătură stabilă între clienţi şi companie şi garantează reuşita strategiei de afaceri. Graţie acestei structuri complexe, Sika generează vânzări anuale de 4,4 miliarde CHF.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002 iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov - prima unitate de producţie Sika din România. Compania este structurată în două divizii - Divizia de Construcţii şi Divizia Industrie – furnizând pe piaţa locală materiale chimice de construcţii (produse pentru sigilări, lipiri, ranforsări, reparaţii, hidroizolaţii şi protecţii).

Printre obiectivele la care Sika România a contribuit cu sisteme de materiale specifice marilor proiecte se numără noul terminal al Aeroportului Henri Coandă-Otopeni, Autostrada Transilvania, A2, staţia de epurare Glina, Stadionul Naţional, Parcul Eolian Fântânele, Biblioteca Naţională. Produsele Sika pot fi gasite şi în reţelele DIY Artsani, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar