transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2016

Siniat Romania ajuta 50 de familii, alaturi de Habitat for Humanity Romania

Siniat Romania ajuta 50 de familii, alaturi de Habitat for Humanity Romania

Siniat România, unul dintre producătorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, sprijină misiunea Habitat for Humanity România si donează necesarul de plăci de gips-carton pentru constructia a 50 de locuinte simple, decente si accesibile, în sase judete din tară: Bacău, Constanta, Sibiu, Olt, Dolj, Gorj.

Beneficiarii sunt familii cu venituri mici, care nu pot accesa un credit bancar, familii care trăiesc în sărăcie extremă sau persoane cu dizabilităti mentale si fizice. “Ne alăturăm cu drag initiativelor Habitat for Humanity. Toti avem nevoie de sigurantă si un cămin decent. Ne bucură, asadar, să ajutăm familiile din cele sase judete, ale căror situatii ne-au impresionat în mod deosebit. Vom continua să ne implicăm în actiuni de voluntariat care să aducă o sperantă în viata oamenilor din România”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

“Datorită Siniat, 50 de familii se află mai aproape de visul de o viată, acela de avea o casă decentă în care copiii lor să crească oameni mari. Multumim, Siniat, pentru încrederea acordată; avem speranta ca pe viitor să construim si mai mult împreună”, a declarat Iolanda Burtea, Corporate Fundraising Manager la Habitat for Humanity România.

Siniat România este unul din cei mai mari producători si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Compania are un angajament fată de oameni, regiuni si fată de întreaga planetă, asigurându-se că actiunile si activitătile lor vor avea întotdeauna un impact pozitiv în societate si în mediu. Din acest angajament fac parte si actiunile de voluntariat si sponzorizare ale diverselor actiuni umanitare, cum sunt si cele derulate de către Habitat for Humanity România.

Compania Siniat România este membră a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producători si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali în solutii pentru constructii iar în România detine două fabrici, în care produce plăci de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisă oficial în luna octombrie 2015, în urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrică de plăci de gips-carton din România. Deschiderea acestei fabrici pozitionează Siniat România drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrală termoelectrică, în acest fel ajutand la protejarea mediului înconjurător si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizează produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: săli de cinema, industria hotelieră, clădiri de birouri, spitale, institutii de învătământ si facilităti sportive, centre comerciale si rezidentiale.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezentă în 70 de tări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construieste, reabilitează, oferă consultantă, suport tehnic si derulează programe de eficientă energetică si de preventie si răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 20 ani, timp în care a ajutat peste 64.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar