transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2011

Stadionul Cluj Arena - fatada si acoperis realizate de Lindab Romania

Stadionul Cluj Arena - fatada si acoperis realizate de Lindab Romania Lindab Romania a livrat fatada si acoperisul Cluj Arena, care se remarca printr-un design spectaculos. Urmand directiile creative ale biroului de proiectare Dico si Tiganas, Lindab a livrat tabla faltuita din otel pentru acoperis, tabla perforata din aluminiu pentru fatadele impletite de la peluze si casetele de fatada din aluminiu perforat pentru tribune. In plus, compania a asigurat consultanta tehnica in identificarea solutiilor optime si asistenta pe santier.

“Din pozitia de arhitecti ai proiectului, a trebuit sa selectam toate materialele si sistemele potrivite atat viziunii si designului, dar si bugetului. La inceput, scopul nostru a fost acela de a folosi o invelitoare metalica pentru stadion, iar, in timp, am dezvoltat ideea de a avea doua parti: acoperisul si fatada. Acoperisul trebuia sa fie o invelitoare continua, intr-o apa, dar fatada trebuia sa permita transparenta si sa reflecte mediul inconjurator. Constructorul a fost acela care ne-a recomandat Lindab, cunoscand atat abilitatile tehnice ale reprezentantilor locali, cat si suportul de care aveam sa beneficiem din partea companiei. Este un proiect castigat de Lindab datorita adaptabilitatii la cerintele arhitecturale”, a explicat Arh. Serban Tiganas, biroul de proiectare Dico si Tiganas, parte a consortiului de constructori Cluj Arena.


Culoarea, Onyx White Pearl Effect Gold, a fost special dezvoltata pentru acest proiect, in parteneriat cu specialisti din cadrul Grupului Lindab. Datorita structurii microscopice deosebite, materialul isi schimba culoarea in functie de ambient, unghiul de incidenta al luminii si perioada zilei. Suprafetele sunt puternic reflexive si dau ansamblului o imagine aparte.

“Lindab a fost singura firma care s-a angajat sa livreze atat tabla faltuita din otel pentru acoperis, cat si tabla perforata din aluminiu pentru fatade in culoarea speciala aleasa, alaturi de posibilitatea de a livra foi de aluminiu perforate pentru a asigura trecerea luminii. Alte motive au fost flexibilitatea solutiilor, gama larga de produse, termenele de livrare rapide si posibilitatea de taiere si imbinare a componentelor la fata locului, de unde au fost preluate si ridicate de alpinisti. Rezultatul eforturilor este evident in “produsul finit”. Oricine va merge sa vada Cluj Arena va intelege cat de important a fost sa lucram cu un astfel de partener”, a completat Arh. Tiganas.

“Este prima livrare de materiale in nuante sidefate din Romania pentru o constructie de asemenea anvergura. Multumim arhitectilor si constructorilor pentru increderea acordata firmei Lindab in acest proiect. Cluj Arena a intrat in exploatare normala, gazduind diverse evenimente, de la concerte la meciuri demonstrative si mecuri in Liga 1 si s-a prezentat la inaltime.  Stadionul ofera un adevarat spectacol prin insasi constructia lui, cu linii fluide, schimbari de volum si texturi diferite, iar fatadele si invelitoarea completeaza show-ul prin schimbarea nuantelor si a coloritului functie de momentul zilei, starea vremii sau iluminare”, a declarat Ioan Farcas, Marketing Manager Lindab Romania.

Cluj Arena a fost inaugurat pe 1 octombrie 2011. Stadionul este construit la cele mai noi standarde UEFA si FIFA, va avea 30.596 de locuri, iar investitia totala se ridica la aproximativ 35 de milioane de euro. Constructorul stadionului este un consortiu format din companiile ACI, Transilvania Constructii, Con-A Sibiu, Grup 4 Instalatii, Bogart Construct si DAS Engineering, la care se adauga biroul de proiectare Dico si Tiganas si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Grupul Lindab are experienta bogata in proiecte sportive de mare anvergura. Spre exemplu, compania a contribuit si la platformele sportive ce vor fi folosite la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra. Una dintre facilitatile in care este implicat Lindab este terenul de baschet, care va fi cea mai mare constructie provizorie din lume. Compania va livra grinzile din otel furnizate pentru solutiile de pereti.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lalaine
Until I found this I thought I'd have to spend the day iinsde.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar