transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2011

Stihl - a doua parte a programului “rabla” pentru motounelte din 2011

Stihl - a doua parte a programului “rabla” pentru motounelte din 2011 STIHL România, subsidiara grupului german cu acelasi nume, a reusit să scoată din curtile românilor 20 de tone de motounelte de grădinarit printr-un program similar cu cel de reînnoire a parcului auto.

„Rabla” pentru motounelete din România a crescut de la an la an, cele 20 de tone reciclate strângându-se prin programe succesive în cursul anilor 2009-2011.
Pentru acest an, prima parte a programului de reînnoire s-a încheiat la 30 iunie. A doua parte a programului va demara din această lună si se va desfăsura până la începutul anului viitor.

„Rablele” din grădinile românilor au plecat deja la topit, cu participarea unei companii specializate în reciclare.

Oficialii STIHL au declarat că cel mai vechi echipament reciclat a avut venerabila vârsta de 40 de ani.

„M-am gândit că e timpul să-l las la vatră” a spus posesorul acestuia, după care si-a achizitionat un motoferăstrău STIHL.

În schimbul echipamentelor uzate, STIHL a oferit cumpărătorilor reduceri care au variat în functie de noile motounelte achizitionate. În prima parte a lui 2011 au fost cumpărate prin programul de reciclare STIHL aproximativ 2700 de motounelte, campionul achizitiilor fiind gama de motoferăstraie.


STIHL este o afacere de familie originară din Germania, fondată în 1926 de către Andreas STIHL. Cifra de afaceri a grupului în 2010 a fost de 2,35 miliarde de euro, în crestere cu 2,6% fată de 2009.

STIHL numără peste 11.400 angajati, detine 6 fabrici, 34 de centre nationale de vânzare, fiind în contact cu 120 de importatori si având o prezentă în 160 de tări. Peste 88 de procente din vânzarile companiei sunt în afara Germaniei.

STIHL România este o companie detinută 100% de firma mamă si a fost înfiintată în 1997. În prezent STIHL România importă motounelte sub brandul STIHL si Viking..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Denis
After representation wsvahoeter of your blogposts I moldiness say i pioneer this particularised one to generally be top nick. I mortal a weblog also and necessary to repost a few shear of your articles on my own diary tract. Should it be alright if I use this as daylong I private reference your web diary or create a incoming linkage to your article I procured the snipping from? If not I make and could not do it without having your tolerance . I hump collection starred this article to cheep and zynga calculate motivated for publication. Anyway revalue it either way!
Kevrel
I'm ralley into it, thanks for this great stuff!
Kaedn
Keep it coming, wrirtes, this is good stuff.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar